• Verhuurd

Sportlaan 1 6658 BG Beneden-Leeuwen

€ 1.450 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 juni 2021
Verhuurdatum
1 augustus 2022
Looptijd
13½ maand

Omschrijving

Winkelruimte op een markant punt in Beneden-Leeuwen op de hoek van de Zandstraat/Dorpsplein. De winkel heeft een frontbreedte aan de Zandstraat van ±10 meter en aan het Dorpsplein van in totaal ±11 meter waardoor je over grote en goed zichtbare etalages beschikt.

LIGGING/BEREIKBAARHEID
Het object ligt in hartje Beneden-Leeuwen met voldoende parkeergelegenheid (vrij parkeren). Beneden-Leeuwen ligt centraal in het land en is goed bereikbaar, het dorp vervult een centrumfunctie voor West Maas & Waal en ook vanuit de Betuwe weten bezoekers het uitgebreide winkelaanbod in combinatie met de gemoedelijke sfeer hier te waarderen.
In de directe omgeving is detailhandel gevestigd in de vorm van o.a. een HEMA, Kruidvat, Eye Wish, Zeeman en overige supermarkten en winkels en ook de horeca is goed vertegenwoordigd. Kortom een aantrekkelijke omgeving voor het winkelend publiek.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkel wordt casco verhuurd. De vorige huurder heeft o.a. een systeemplafond met verlichting achtergelaten. De ruimte is verder voorzien van meterkasten met gas-, electriciteits-, water- en glasvezelaansluitingen.

VLOEROPPERVLAKTE
Totale vloeroppervlakte: circa 140m² V.V.O.

HUURCONDITIES
Huurtermijn: Bij voorkeur 5 jaren met 5 optiejaren.
Huurovereenkomst: Model ROZ.
Huurprijs: € 1.450,- per maand exclusief BTW.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Waarborgsom/bankgarantie: 3 maanden huurbetalingsverplichting inclusief BTW.
Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de overeenkomst worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (basisjaar 2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

BESTEMMING
Ruime bestemmingsmogelijkheden zoals o.a.
- Detailhandel;
- Horeca;
- Dienstverlening;
- Cultuur en ontspanning;
- Maatschappelijk;
- Kantoren.
Op de website van kun je uitgebreide informatie vinden.

Vrijblijvende aanbieding
Uitsluitend de eigenaar/opdrachtgever zal na beoordeling van de kandidaat huurder een beslissing nemen omtrent de verhuur.

HET LAND VAN MAAS EN WAAL

Het dorp Beneden-Leeuwen behoort tot de gemeente West Maas en Waal dat ligt binnen de stedenvierhoek ARNHEM – NIJMEGEN – ’S-HERTOGENBOSCH - UTRECHT en wordt omringd door natuur. Je kunt er eindeloos wandelen en fietsen, langs de rivier of door polders en bossen. Tevens ligt het waterrecreatiegebied De Gouden Ham met jachthavens binnen de gemeente. Wat een kwaliteiten om je elke dag heerlijk vrij te voelen en te genieten!

Beneden-Leeuwen heeft een hoog voorzieningenniveau. Er zijn twee basisscholen en het Pax Christi College voor voortgezet onderwijs. Het dorp heeft een eigen bibliotheek. Ook voor allerlei sportactiviteiten hoef je het dorp niet uit en er is een bloeiend verenigingsleven. Er zijn veel winkels waaronder 3 grote supermarkten waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen.

Meer weten over de Sportlaan 1 in Beneden-Leeuwen?
Bel of mail ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.450 per maand
Aangeboden sinds
16 juni 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m²
Verkoopvloeroppervlakte
140 m²
Breedte gevel
21 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.