• Verhuurd

Julianaplein 29 6641 CS Beuningen (GE)

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 juli 2020
Verhuurdatum
24 juni 2021
Looptijd
11 maanden

Omschrijving

Pal in het centrum en in het zicht gelegen winkelruimte op een kruispunt van het plein en de promenade, naast lunchroom Bijzonder Genieten en kledingwinkel 'De Zaak van Ruud' gelegen. In de omgeving zijn verder onder andere gevestigd Jola Mode, Verploegen Schoenen, Hema en twee optiekwinkels in het hogere en het middensegment.

Het complex waar het gehuurde onderdeel vanuit maakt is gebouwd in 1998.
De winkel heeft een entree onder een luifel, een aluminium puien met dubbel glas, een eigen meterkast met aansluiting op de nutsvoorzieningen. Onder de winkel bevindt zich kruipruimte. Achteruitgang via een gezamenlijke gang met andere winkeliers.
Indeling van de winkel is op basis van de exploitatie als optiekzaak te weten een ruime winkel, 2 onderzoeksruimten, 1 kantoortje en een dagverblijf met pantry. Het geheel is 149 m2 groot en heeft een energielabel C.
De ruimte wordt gekoeld en verwarmd middels warmtewisselaars.

De vigerende bestemming van het object betreft "Centrumdoeleinden" en is bestemd voor detailhandel en dienstverlening met baliefunctie.

De verhuurder heeft voorkeur voor verhuur voor langere termijn, overleg hierover is mogelijk.
Huurder dient voor oplevering een waarborgsom of bankgarantie van 3 maanden huur + servicekosten (incl. 21% opslag) als garantie aan verhuurder te stellen.
Er is een voorschot van € 35,- per maand (incl. BTW) toepassing t.b.v. gevel/luifel reiniging / graffiti verwijderen alsmede overige werkzaamheden, voorzieningen en/of diensten, die redelijkerwijs in het belang van huurder zijn.

Huurovereenkomst op basis van het standaard model winkelruimte van de Raad Onroerende Zaken (ROZ) model 2012, aangevuld met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

De gemeente Beuningen kent een groot verzorgingsgebied, het aantal inwoners: 25.896 per 1 januari 2019 (CBS). Het centrum heeft een grote toestroom van zeer verschillende bezoekers, die met verschillende vervoerswijzen komen.
De fietser en voetganger mogen in het winkelgebied komen. Verder is het parkeren gratis (blauwe zone).

Omdat de supermarkten van de kern Beuningen zijn gelegen in het centrum komen de inwoners van Beuningen hun boodschappen in het centrum doen. Tevens wordt het centrum bezocht vanuit de omgeving zoals Nijmegen-Lindenholt. Nijmegen Noord is binnen een tiental autominuten gelegen van Beuningen. Het centrum van Beuningen biedt een gevarieerd aanbod van winkels waar geen parkeergeld hoeft te worden betaald.

Beuningen heeft een Centrum Management (SCMB) wat actief is om naast organisatie van evenementen ook ondernemers bij elkaar te brengen om een betere samenwerking te creëren. Dat heeft zich de laatste jaren tevens vertaalt naar beter overleg met de gemeente Beuningen en een beter en veiliger openbaar gebied met een sfeervolle aankleding.

Ten aanzien van koop, de winkelruimte betreft een appartementsrecht, de VVE is eind 2020 opgericht Er zijn nog geen reserve’s opgebouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 29 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
17 juli 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
149 m²
Verkoopvloeroppervlakte
149 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C 1,21

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.