de Kloostertuin 12 5831 JT Boxmeer

  • Verhuurd
€ 900 /mnd € 129.000 k.k.

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 mei 2019
Verhuurdatum
25 mei 2020
Looptijd
12 maanden

Omschrijving

Winkelruimte ter grootte van ca. 87 m2 VVO, op korte termijn te aanvaarden, op de beste plek in het overdekte winkelcentrum de Kloostertuin in Boxmeer!
Een nieuwe huurder (/koper) bevindt zich in gezelschap van een zelfstandige bakker, Zeeman, Hunkemöller als direct omliggende buren naast ook een aantal andere reeds lang gevestigde zelfstandige ondernemers in het winkelcentrum, ook de ALDI supermarkt maakt hier al lange tijd onderdeel vanuit.

De winkel heeft verlichting, verwarming, een klein magazijn, een pantry en een toilet. Via een deur aan de achterzijde is er buiten nog een afgesloten en deels overdekte buitenopslag (deze maakt formeel géén onderdeel van het te huren gedeelte uit!).

Winkelcentrum de Kloostertuin heeft een nieuwe afwerking gekregen waardoor de uitstraling weer past bij de huidige tijd, daarnaast zijn er aansluitend parkeerterreinen gelegen waar ruimschoots de mogelijkheid is om gratis te parkeren, wel met parkeerschijf!

Boxmeer heeft een gevarieerd aanbod van winkels met een groot verzorgingsgebied. Boxmeer heeft volgens opgave een kleine 29.000 inwoners. Elke donderdag is er markt op het Raadhuisplein en elke vrijdag is het koopavond. Daarnaast zijn er regelmatig koopzondagen.

Boxmeer heeft een actief centrum management (CMB) wat via reclamebelasting budget heeft ter promotie van het centrum.
De winkels in de Kloostertuin zijn tot op heden GEEN reclamebelasting verschuldigd indien ze geen reclame-uiting(en) hebben die vanaf de openbare weg zichtbaar is/zijn!! Dit kan t.z.t. wel gewijzigd worden.

Het winkelcentrum heeft een huurdersvereniging, die gezamenlijk o.a. voor het schoonhouden en verlichten van de overdekte passage van WC de Kloostertuin zorgen. De Kloostertuin heeft openingstijden die conformeren aan de openingstijden in het centrum, buiten deze tijden is het winkelcentrum voor publiek afgesloten. Behoudens koopzondagen is het overdekte centrum op zondagen gesloten. Zie voor een (actueel) beeld van het centrum van Boxmeer zie de site van centrumboxmeer.nl

Bij koop dient een koper er rekening mee te houden dat eigenaren deel uitmaken van de Coöperatieve VVE de Kloostertuin, die gezamenlijk het beheer hebben van de overdekte passage van de Kloostertuin. Hier zijn servicekosten voor verschuldigd.

Is de belangstelling gewekt naar aanleiding van het bovenstaande? Neem dan contact voor een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 129.000 kosten koper
Laatste huurprijs
€ 900 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.050 per maand
Aangeboden sinds
15 mei 2019
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
87 m²
Verkoopvloeroppervlakte
87 m²
Breedte gevel
9 m
Perceel
96 m² (in units vanaf 87 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
B 1,07

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS station op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.