• Verhuurd

Straatweg 53 3621 BH Breukelen

€ 17.500 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 maart 2021
Verhuurdatum
24 maart 2021
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Representatieve kantoor-/winkelruimte te huur in het centrum van Breukelen op zichtlocatie aan de drukke doorgaande Straatweg in het centrum van Breukelen. De ruimte is gelegen op de begane grond naast de Hema.

Omschrijving
De winkel-/kantoorruimte heeft een pui-breedte van 5 meter. U komt binnen door de glazen pui met elektrisch bedienbare schuifdeuren en heeft de beschikking over een winkel-/kantoorruimte van ca. 70 m2 en twee spreekkamers van respectievelijk 10 m2 en 6,9 m2 groot, een pantry voorzien van vaatwasmachine, spoelbak en koelkast. Het (gezamenlijke) toilet is bereikbaar via de inpandige achterdeur.

Bijzonderheden
Oplevering: turn key in huidige staat met pvc vloer met houtmotief (gelegd in visgraat), 2 spreekkamers, verlaagd plafond met inbouwspots en volledig uitgeruste pantry. De ruimte is in 2017 volledig nieuw ingericht.

Bestemming: Gemengd – 2 bestemd om te worden gebruikt voor: detailhandel, dienstverlening, kantoor (m.u.v. bank-, spaarbank-, hypotheek-, en assurantiebedrijf, effecten- en geldhandel) en maatschappelijk dienstverlening.

Looptijd huurovereenkomst: bespreekbaar
Ingangsdatum huurovereenkomst: in overleg

Breukelen
Dit kantoor-/winkelpand is gelegen in het hart van het sfeervolle centrum van Breukelen met winkels, restaurants (waaronder het naast de locatie gevestigde "Loetje" met zonnig terras, perfect voor de lunch) en natuurlijk rivier "De Vecht" met de bijzondere buitenplaatsen met veel toerisme.

Breukelen heeft circa 14.500 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Stichtse Vecht. Er zijn veel voorzieningen zoals supermarkten, scholen, recreatiemogelijkheden en restaurants. Het oude dorp heeft een bijzondere sfeer met winkels marktplein en rivier de Vecht. De A2 is binnen vijf minuten bereikbaar, er is een treinstation en er rijden bussen, voor een optimale bereikbaarheid.

DISCLAIMER

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 17.500 per jaar
Servicekosten
€ 4.100 per jaar
Aangeboden sinds
5 maart 2021
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²
Verkoopvloeroppervlakte
72 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
1.425 m² (in units vanaf 90 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C 1,16

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Lokale voorzieningen
Ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.