• Verhuurd

Lange Beijerd 6 5431 SJ Cuijk

€ 3.350 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 april 2020
Verhuurdatum
15 september 2020
Looptijd
5 maanden

Omschrijving

Te huur bedrijfsruimte gebouwd in 1982 onder andere bestaande uit showroom en werkplaats met daarnaast overname installaties/werktuigen en gereedschap ten behoeve van een garagebedrijf voor personen auto's.

De oppervlakte van het bebouwde gedeelte is 769 m2 VVO (inclusief wasbox) waarvan ca 270 m2 vvo werkplaats met een vrije hoogte van 3,6 meter (behoudens bij entresol 18 m2) en 4 overheaddeuren (breedte van 3,5 meter), een showroom van 25 x 12 meter, een wasbox van 4,8 x 8 meter en voor het overige kantoorruimte, c.v.- en sanitairruimte, magazijn, kantine en wasruimte/toilet.
Aan de achterzijde van het perceel valt een klein deel van de overkapping eveneens onder het gehuurde.

De toegang richting wasstraat aan de linkerzijde van het gehuurde zal gezamenlijk zijn met de gebruiker van het perceel (met toekomstige opstal) aan de linkerzijde van deze toegangsweg.

De 3 kadastrale percelen tezamen zijn ca. 1.785 m2 groot, na aftrek van het bebouwde deel van ca. 775 m2 (BVO) + luifels 108 m2 is het overige terrein om het pand afgerond ca. 900 m2 voor eigen gebruik. Hierbij is geen rekening gehouden met een klein stukje van de overdekte stalling aan de achterzijde en ook niet met 50% van het overpad.
De exploitatie van de garage kan in overleg voortgezet worden.

De bestemming is bedrijventerrein waarbij activiteiten tot en met de categorie 3.2 zijn toegestaan voor zover als genoemd in de stat van bedrijfsactiviteiten. Tevens is van toepassing de functie volumineuze detailhandel, hieronder wordt begrepen uitstalling ter verkoop, het verkopen en/of leveren van volumineuze goederen voor gebruik, verbruik of aanwending, anders dan in de uitoefening van een beroeps- of bedrijfsactiviteit.
Onder volumineuze goederen wordt verstaan goederen die per eenheid een groot vloer- en/of grondoppervlak nodig hebben, zoals meubelen, auto’s, keukens, badkamers, boten, caravans, grove bouwmaterialen en landbouwwerktuigen en uit dien hoofde moeilijk inpasbaar zijn in een traditioneel winkelgebied.

Een huurovereenkomst conform het laatste model ROZ zal gehanteerd worden tezamen met bijzondere en algemene voorwaarden.
Verhuurder heeft voorkeur voor afspraken voor langere termijn, een en ander zal in nader overleg vorm gegeven worden.
De huurder zal uiterlijk bij de oplevering een waarborgsom of bankgarantie ter beschikking aan verhuurder stellen ter hoogte van minimaal 3 maanden betalingsverplichting, een en ander afhankelijk van de afspraken.
Het gereedschap en de installaties van het garagebedrijf dienen door huurder overgenomen te worden, op verzoek is hier nadere info over mogelijk.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 3.350 per maand
Aangeboden sinds
3 april 2020
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten

Oppervlakte
769 m²
Verkoopvloeroppervlakte
300 m²
Breedte gevel
25 m
Perceel
1.785 m² (in units vanaf 769 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.