• Verhuurd

Papsouwselaan 486 2624 EP Delft

€ 1.764 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 november 2018
Verhuurdatum
24 oktober 2021
Looptijd
35 maanden

Omschrijving

Gezocht een slager voor winkelruimte in Versstraat in winkelcentrum in de Hoven, het grootste winkelcentrum van Delft met vestigingen van veel landelijke retailers o.a. HEMA, Jumbo, Dirk van den Broek, Multivlaai, Zeeman en Wibra.

De versstraat is de plek voor verse levensmiddelen en er is reeds een bakker, groenteboer en een vishandel en we zoeken nog een slager voor een verdere uitbreiding van het winkelaanbod.

Het hele winkelcentrum wordt momenteel uitgebreid en gerenoveerd. De parkeergarage met plek voor 400 auto’s is net open en de oost entree is vernieuwd.

Indien u zicht hier wilt vestigen is dit een prachtige kans want door de uitbreiding en herindeling hebben wij nu een aantal uitstekende locaties in aanbod die anders vrijwel nooit vrij komen.

Unit te huur in de versstraat:

68 m2 winkel beschikbaar voor een slager over andere vers ondernemer + 10m2 containerruimte voor versafval
+ optioneel 14m2 in extra achtergelegen ruimte.

In het bijzonder gezocht: slager, groenteboer en andere ondernemers in vers sector.

Gelegen naast de oost entree in de hoofdpassage in winkelcentrum in de Hoven, het grootste winkelcentrum van Delft met vestigingen van veel landelijke retailers o.a. HEMA, Jumbo, The Stone, Bram Ladage, Dirk van den Broek, Multivlaai, Zeeman, Lucardi, Hans Anders en Wibra.

Het hele winkelcentrum wordt momenteel uitgebreid en is grotendeels gerenoveerd. O.a. De parkeergarage met plek voor 400 auto’s is open en alle entrees zijn vernieuwd

Winkel wordt in principe casco opgeleverd.

Een goed doortimmerd ondernemingsplan is noodzakelijk dan wel u heeft reeds andere winkels welke als voorbeeld kunnen dienen.

Elke week bezoeken tussen de 80.000 en 100.000 mensen met plezier de Hoven!

ALGEMEEN
Dit moderne stadsdeelcentrum heeft maar liefs 65 winkels in wel 38 verschillende branches! De dagelijkse verswinkels zijn ruim vertegenwoordigd maar ook voor de laatste mode is er voldoende aanbod. Verspreid door het centrum zijn verschillende horeca gelegenheden. Met trekkers als JUMBO, DIRK van den BROEK, HEMA en ACTION is het aanbod helemaal compleet.

Het winkelcentrum is goed bereikbaar via afslag Delft-Zuid op de A13. Tevens zeer ruim parkeren in parkeergarage In de Hoven. Als u boodschappen doet in het winkelcentrum krijgt u een uitrijkaart zodat u twee uur GRATIS kan PARKEREN. Voor elektrische auto's zijn er gratis oplaadpunten aanwezig.

Het winkelcentrum is al jaren lang actief op het gebied van Veilig Ondernemen waardoor er een prettige sfeer in het centrum heerst. Tevens is er een zeer actieve winkeliersvereniging die elke maand leuke activiteiten en acties voor jong en oud organiseert. Voor de kinderen is er een leuke speelruimte aanwezig waar ook GRATIS gebruik van kan worden gemaakt. GRATIS Wifi ontbreekt uiteraard ook niet in het centrum

HUURPRIJS INDICATIE
€ 1764,58

Promotiekosten
€ 73,33 per maand excl. btw

Parkeerbijdrage
€ 30,35 per maand excl. btw

SERVICEKOSTEN
€ 229,40 excl. btw per maand

Glasbewassing, luchtbehandelingsinstallatie, schoonmaak alg. ruimtes, beveiliging externe ruimte, brandmeldinstallatie, administratie, promotie, uitstraling en onderhoud terrein, etc...

HUURTERMIJN
Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat

OPLEVERING
per direct

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk Voorhof/Poptahof ligt op loopafstand van het Station Delft Centraal, Tramlijn 1 is stopt voor de deur. Het object is tevens goed bereikbaar met de auto daar er geparkeerd kan worden in de nieuwe parkeergarage en op het parkeerdek met de eerste 3 uur gratis parkeren.

HUURBETALINGSPERIODE Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE 3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Algemeen:
Winkelcentrum De Hovenpassage beschikt over circa 60 winkels. Met name de dagelijkse boodschappenfunctie is sterk vertegenwoordigd door zowel particuliere ondernemers als landelijke ketens. Het winkelcentrum is tevens bekroond met het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen. Voor verdere informatie kunt u terecht op

Bereikbaarheid:
Uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Van af de A13 neemt u afslag Delft Zuid en volgt u de weg richting Schipluiden – Den Hoorn. Over de spoorbrug gaat u bij de stoplichten rechtsaf en rijdt u recht op het centrum af. Vanuit het station kunt u tevens tramlijn 1 nemen die recht voor het centrum stopt.

PARKEERGELEGENHEID
Er zijn circa 600 gratis parkeerplaatsen op het centrum aanwezig. Op de parkeerplaatsen rondom het centrum kunt u tegen een geringe parkeervergoeding altijd uw auto dicht bij het centrum parkeren.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.764 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.941 per maand
Servicekosten
€ 229 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
15 november 2018
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
87 m²
Verkoopvloeroppervlakte
63 m²
Breedte gevel
8,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum, in woonwijk en overdekt winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.