• Verhuurd

Kneuterdijk 4 2514 EN Den Haag

€ 4.750 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 oktober 2020
Verhuurdatum
23 juli 2021
Looptijd
9 maanden

Omschrijving

GELEGEN IN KARAKTERISTIEK HOEKPAND OP DE KNEUTERDIJK, MIDDEN IN HET HISTORISCH CENTRUM VAN DEN HAAG, VLAKBIJ DE PLAATS, NOORDEINDE, HOOGSTRAAT EN BINNENHOF, BIEDEN WIJ EEN ZEER REPRESENTATIEVE EN GEHEEL GERENOVEERDE WINKEL/KANTOORRUIMTE AAN.
VANWEGE HOGE PLAFONDS EN DOOR LIGGING OP DE HOEK VAN DE KNEUTERDIJK EN DE HARTOGSTRAAT, BESCHIKT DEZE BEDRIJFSRUIMTE OVER VEEL DAGLICHTTOETREDING EN ETALAGE RUIMTE. DE NIEUW GESTUKTE WANDEN EN FRAAIE GERESTAUREERDE TEAKHOUTEN PARKETVLOER MET LICHTE BIES, GEVEN DEZE BEDRIJFSRUIMTE EEN ZEER CHIQUE UITSTRALING.

LOCATIE:
De Kneuterdijk is bekend om zijn rijke geschiedenis met sierlijke woonhuizen en stadspaleizen, hier woonden enkele zeer beroemde staatslieden, zoals Johan van Oldenbarnevelt en leden van de familie De Witt. Hier bevindt zich ook het voormalig Paleis Kneuterdijk, dat o.a. bewoond werd door koning Willem II met zijn vrouw Anna Paulowna. De weg loopt in een L-vorm van het Buitenhof tot het Lange Voorhout en ligt op de jaarlijkse route van de Gouden Koets op Prinsjesdag. In de directe omgeving bevinden zich het Binnenhof, de Koninklijke Schouwburg, diverse ambassades, ministeries en banken, de Plaats, het Noordeinde en de Hoogstraat.

Thans zijn op deze A-locatie al lange tijd tal van toonaangevende bedrijven en hofleveranciers gevestigd, alsook diverse overheids(gerelateerde)organisaties.

indeling:

- Winkel: entree; L-vormige winkelruimte aan voor- en zijkant (samen ca. 110 m2) voorzien van fraaie teak parketvloer; open trap in winkelruimte naar kelder; doorgang naar achterzijde met pantry (6,5 m2), functionele winkelruimte achterzijde (ca. 20 m2), beide voorzien van eikenhouten parketvloer; toilet; hal met 2e trap naar kelder; vluchtuitgang aan achterzijde naar de Hartogstraat;
- Kelder verdeeld in 5 afzonderlijke ruimtes en twee hallen en trappen: vanaf open trap uit winkelruimte gezien, betegelde hal; 1e afzonderlijke ruimte aan voorzijde (ca. 45 m2), met toegang tot 2e ruimte (ca. 8,5 m2) voorzien van nieuwe linoleum vloer; 3e ruimte in het midden betegeld (ca. 9 m2); 4e ruimte aan achterzijde betegeld (ca. 12 m2); hal met 2e trappenhuis; 5e ruimte achterzijde (ca. 8 m2).

Maatvoering:
De totale vloeroppervlakte van de winkel is ca. 145 m², plafond hoogte ca. 340 cm.
De totale vloeroppervlakte van de kelder is ca. 118 m², plafond hoogte ca. 210 cm.
De frontbreedte aan de Kneuterdijk is ca. 10,5 meter.
De frontbreedte aan de Hartogstraat meet 13,5 meter.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer:
De bereikbaarheid van het Rijkswegennet is goed; binnen enkele minuten bevindt u zich op de Utrechtsebaan naar Amsterdam (A4), Rotterdam (A13) of Utrecht (A12). Ook de bereikbaarheid vanuit elders binnen Den Haag is goed.

Openbaar vervoer:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is als uitstekend te kwalificeren. De bus- en tramhalten liggen aan de Kneuterdijk waar diverse tramlijnen (2, 4, 10,16 en 17) en buslijnen (5, 22, 24) vertrekken. Het centraal station is per openbaar vervoer binnen vijf minuten bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Huurprijs excl. btw
- Cv-gas installatie
- Geen horeca
- Branche in overleg met verhuurder
- Opleveringsniveau: het object wordt casco verhuurd.
- Huurprijsbetaling: per maand vooruit te voldoen
- Huurtermijn: in overleg met verhuurder.
- Servicekosten: geen
- nutsvoorzieningen: voor rekening huurder

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 4.750 per maand
Aangeboden sinds
16 oktober 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
263 m²
Verkoopvloeroppervlakte
145 m²
Breedte gevel
21 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.