• Verhuurd

Goudenregenstraat 270 2565 GE Den Haag

€ 22.200 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 september 2022
Verhuurdatum
25 november 2022
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

TE HUUR
Goudenregenstraat 270 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een omstreeks 1955 gebouwd pand. De winkelruimte is intern gerenoveerd, representatief en in uitstekende staat. De frontbreedte is 6 meter.
Thans is de gehele begane grond van circa 136 m² v.v.o. voor verhuur beschikbaar.

De entree bevindt zich links in de voorgevel met aan de rechterzijde een grote raampartij. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met een pantry en sanitaire voorziening. In het verleden is de winkelruimte op professionele wijze uitgebouwd waardoor een riante ruimte is ontstaan die eventueel nog vrij indeelbaar is en tevens (via de Sneeuwklokjesstraat) via een achterom te bereiken is.

Het brede front zorgt voor een goede zicht locatie voor zowel wandelend publiek als voorbij rijdend verkeer. Vanwege de ruime bestemmingsplanmogelijkheden en de indeling zijn diverse invullingen denkbaar, zoals een beautysalon of een praktijkruimte (welzijnsvoorzieningen), een winkelruimte of lichte horecazaak.

Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW of als overige bedrijfsruimte indien de bestemming conform het vigerende bestemmingsplan dit mogelijk maakt.

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is centraal gelegen in de gemeente Den Haag aan een drukke doorgaande weg in de gewilde Bloemenbuurt nabij de wijken Bomenbuurt en de Vogelwijk (aan de overkant van de kruising met de Segbroeklaan). Het gebied kenmerkt zich door een mix aan winkels, dienstverlenende bedrijven, horeca en zorg gerelateerde ondernemingen en instellingen, waaronder een Dierenziekenhuis (Evidensia Den Haag) in combinatie met wonen.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 136 m² v.v.o. / circa 151 m² b.v.o. (conform NEN 2580) en is geheel gelegen op de begane grond.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Breed front;
- representatieve entree;
- moderne pantry;
- moderne sanitaire voorzieningen;
- CV-installatie;
- achterom;
- verlichtingsarmaturen.

Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

BESTEMMINGSPLAN
'Bloemenbuurt 2020’ vastgesteld d.d. 7 oktober 2020.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd' waarbij de aangewezen gronden bestemd zijn voor: detailhandel, dienstverlening, welzijnsvoorzieningen en horeca in de categorie 'licht'.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel B.
Het Energielabel is geldig tot 09-09-2032.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Via de Segbroeklaan is aansluiting op het Rijkswegennet (via Den Haag Zuid West via de provinciale weg N211) met de op- en afritten van rijkswegen A4, A44, A12 en A13.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Diverse tramhaltes (lijn 12 en 3) en bushaltes (lijn 21 en 24) bevinden zich op zeer korte loopafstand waarmee tevens de spoorwegstations goed te bereiken zijn.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden.

In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

HUURPRIJS
€ 22.200,- per jaar vrij van BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren + 5 (vijf) optiejaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst niet te opteren voor BTW belaste verhuur.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal afhankelijk van het voorgenomen gebruik worden opgesteld conform de door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZmodel Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen verhuurder danwel conform de door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZmodel Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 22.200 per jaar
Aangeboden sinds
21 september 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
136 m²
Verkoopvloeroppervlakte
136 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.