• Verhuurd

de Wever 6 5751 KT Deurne

€ 1.000 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
31 mei 2023
Verhuurdatum
16 oktober 2023
Looptijd
4½ maand

Omschrijving

De Wever maakt deel uit van hét kernwinkelgebied in Deurne. Aan deze straat is in 2006 een nieuw pand gerealiseerd. In dit autoluwe winkelgebied, bieden wij een commerciële ruimte aan. Met een hoog aantal passanten per dag en een frontbreedte van maar liefst 7,8 m¹ is dit een buitenkans in het centrum van Deurne.

Bovendien beschikt dit winkelpand over een eigen, inpandige parkeerplek.

Omgeving
Het centrum van Deurne vormt het centrale winkelgebied voor de gemeente Deurne en kent een verzorgingsfunctie voor de omliggende dorpen. In de directe omgeving van het aangeboden object bevinden zich diverse landelijk bekende ketens, zoals Primera, Shoeby fashion, Intertoys en Xenos. Deze landelijk bekende ketens worden aangevuld met een divers aanbod aan lokale middenstand zoals daar is de Spijkerhoek, Takko Fashion en Jase en Joy. Deze mix van landelijk bekende ketens, gecombineerd met lokale middenstand zorgt voor een bijzonder levendig winkelcentrum.

Bereikbaarheid
Op loopafstand De Wever zijn diverse parkeerterreinen gelegen waar kosteloos geparkeerd kan worden. Het centrum van Deurne is gunstig gelegen op slechts enkele autominuten van de op en afrit van de N270, hiermee zijn zowel Eindhoven als de snelweg A73 goed te bereiken. Daarnaast beschikt Deurne over een eigen trein station waarmee ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend te noemen is.

Plaatselijk bekend
De Wever 6
5751 LX Deurne

Kadastraal bekend
gemeente : Deurne
sectie : L
nummer : 6825 Appartementsindex 116

Indeling object
Royale commerciële ruimte aan de voorzijde, aan de achterzijde van het object zijn een toilet en pantry aanwezig. Bij de pantry is ook een opslagruimte aanwezig, deze hebben gezamenlijk een afmeting van ca. 12 m².

Opleveringsniveau
Commerciële ruimte:
­- Systeemplafond met LED panelen;
­- Koeling en verwarming door middel van een lucht/lucht warmtepomp;
­- Lucht gordijn bij de entree;
­- Linoleum vloerbekleding.

Magazijn en pantry:
­- de kantine is voorzien van een keuken met koelkast;
­- voorzien van separaat toilet;
­- linoleum vloerbekleding.

Parkeren
De commerciële ruimte beschikt over een eigen, inpandige parkeerruimte. Op loopafstand van de winkelruimte zijn diverse parkeergelegenheden gelegen.

Huurprijs
€ 1.000,- per maand exclusief omzetbelasting

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer)
door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Huurcontract en algemene bepalingen
Door Verhuurder zal de huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:290 BW met bijbehorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte” en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW”, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken () en op 2 oktober 2012 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58/2012 en 59/2012, gehanteerd worden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.000 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
87 m²
Verkoopvloeroppervlakte
58 m²
Breedte gevel
7,8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A+++

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.