• Verhuurd

Dorpsstraat 8 a 4271 AC Dussen

€ 1.395 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 juli 2022
Verhuurdatum
2 november 2023
Looptijd
15 maanden

Omschrijving

Dorpsstraat 8A te Dussen | Representatief winkelpand ter grootte van ca. 242 m2, gesitueerd op zichtlocatie in Dussen.

ALGEMEEN
Op mooie locatie bij de entree van het centrum van Dussen bieden wij dit karakteristieke winkelpand aan. Het object heeft een totale oppervlakte van 242 m2 en is uitstekend geschikt als detailhandelsvestiging. Het object is gesitueerd op zichtlocatie en beschikt over een zeer grote frontbreedte met veel glasoppervlak. De ruime raampartijen zorgen voor een riante hoeveelheid natuurlijk daglichtinval in het object. Aan de voorzijde is een ruim parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid gesitueerd.

STERKE PUNTEN
- Goede locatie
- Veel natuurlijk daglichtinval
- Ruim voldoende parkeergelegenheid
- Net onderhouden

OPPERVLAKTEN
- Ca. 202 m2 winkelruimte
- Ca. 20 m2 opslagruimte
- Ca. 9 m2 kantoorruimte
- Ca. 6 m2 keuken
- Ca. 4 m2 toiletruimte

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Water- en elektravoorzieningen
- Verwarming (centraal geregeld)
- Gescheiden toiletten
- Gescheiden keuken met pantry
- Opslagruimte
- Entree met glazen deur
- Systeemplafond met inbouwarmaturen
- Vloerafwerking met houten vloerdelen
- Gestucte wanden
- Airconditioning

Terrein:
- Parkeerplaatsen voor de deur
- Klinkerbestrating
- Grind
- Betontegels

BOUWAARD
De winkelruimte maakt deel uit van een complex dat gerealiseerd is in 1991. De commerciële unit beschikt over een zeer grote frontbreedte met veel glasoppervlak. Het object is gerealiseerd met degelijke materialen en beschikt over een goed geïsoleerde schil. De winkelruimte is o.a. voorzien van een vlakke vloer, sanitair en een systeemplafond met TL-verlichting.

PARKEREN EN TERREIN
Het parkeerterrein is volledig verhard middels klinkerbestrating en biedt ruim voldoende parkeergelegenheid. Het voorterrein bij de entree is net afgewerkt met o.a. grind en betontegels.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan "Kern Dussen" van kracht, de bestemming betreft detailhandel, al dan niet in combinatie met ondergeschikte kantoorvoorzieningen. Eventuele vergunningen dienen door huurder zelf bij de gemeente Altena aangevraagd te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de Dorpsstraat 8A te Dussen, op een perfecte zichtlocatie. Het object is gelegen op korte afstand van de Rijksweg A-27. De Rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de Rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

KADASTER
Dussen - N - 79 (gedeeltelijk)

HUURPRIJS
€1.395,- excl. btw per maand

AANVAARDING
Per direct

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, geïndexeerd worden met een minimum van 2%. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.395 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
242 m²
Verkoopvloeroppervlakte
202 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.