• Verhuurd

De Heurne 19 A 7511 GV Enschede

€ 1.850 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 juni 2020
Verhuurdatum
8 juni 2022
Looptijd
23½ maand

Omschrijving

Algemeen:
Te huur een representatieve winkelruimte gesitueerd op een A-locatie in het stadscentrum van Enschede, gelegen aan De Heurne 19A te Enschede.
Thans is onderhavige winkelruimte samengetrokken met de naastgelegen winkelruimte (De Heurne 19C). Het huren van beide winkelruimtes (in totaal groot 140 m²) behoort tevens tot de mogelijkheden.

Bestemmingsplan:
“Binnenstad 2016” met als enkelbestemming ‘detailhandel’ (zie bijlage).

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 95 m² en is geheel gesitueerd op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object wordt casco verhuurd en in overleg met de zittende huurder en de verhuurder dient het opleverniveau afgestemd te worden.

Huurprijs:
€ 1.850,-- per maand, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn:
5 jaar.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het onderhavige object ligt op toplocatie binnen het centrum van Enschede aan De Heurne. De winkelruimte is dagelijks tot 11:00 uur ‘s ochtends bereikbaar per auto.

Omgevingsfactoren/Locatieaanduiding:
Het object is gelegen op een goede A-locatie in het centrum van Enschede. Direct nabij gelegen zijn onder andere Zara Home, Jac Hensen, Holland&Barret, Van Haren, Intertoys en Douglas.

Parkeren:
In de omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in onder andere één van de overdekte parkeergarages. In de directe nabijheid op enkele minuten loopafstand is de van Heek parkeergarage, Irene parkeergarage, en het openbare parkeerterrein aan de Oldenzaalsestraat gelegen.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.850 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.975 per maand
Aangeboden sinds
17 juni 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
95 m²
Verkoopvloeroppervlakte
95 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.