• Verhuurd

Rijksstraatweg 8 4191 SE Geldermalsen

€ 995 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 november 2020
Verhuurdatum
2 juli 2021
Looptijd
7½ maand

Omschrijving

Op A-locatie aan het marktplein van Geldermalsen gesitueerd winkelpand met een totale oppervlakte van 55 m².

De winkel heeft een royale etalage met een frontbreedte van 4 meter, in de zijgevel bevindt zich een raam dat extra etalageruimte biedt. De verkoopoppervlakte bedraagt ca. 46 m², aan de achterzijde van de winkel bevindt zich een kantoor-/magazijnruimte met pantry en toilet.

De gunstige ligging t.o.v. de grote gratis parkeerplaats zorgt voor een hoge passantenstroom. Het centrum van Geldermalsen biedt een ruime diversiteit aan winkels, wat een grote aantrekkingskracht heeft voor een ruim verzorgingsgebied. Naast veel lokale ondernemers zijn er ook een aantal landelijke winkelketens te vinden zoals Blokker, Bruna, Lidl, Hema, Etos, AH, Kruidvat.

HUURPRIJS:
€ 995,= per maand excl. BTW

INDELING:
Entree, open winkelruimte, kantoor/magazijn met pantry en toilet.

OVERIGE:
* De ruimte is voorzien van een systeemplafond met verlichting, keukenblok, toilet. Het pand wordt verwarmd middels een HR-ketel.
* De aanwezige alarminstallatie wordt achter gelaten door de huidige huurder.
* Op loopafstand liggen de parkeerplaatsen 'Achter 't Veer' en 'Kostverlorenkade', op de laatste is vrij parkeren mogelijk.
* Op vrijdagen wordt op het Marktplein, Kerkstraat en deel van de Rijksstraatweg de wekelijkse markt gehouden.
* Geldermalsen heeft een actieve winkeliersvereniging welke diverse malen per jaar publiekstrekkende evenementen organiseert.
* Aanvaarding in overleg
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De ruimte is uitstekend gelegen op zichtlocatie aan de Rijksstraatweg, tegenover het Marktplein en om de hoek de Geldersestraat. In de directe omgeving zijn onder andere een opticien, een groentewinkel, een bakker, een beenmodewinkel en kledingzaken gevestigd. Naast diverse plaatselijke ondernemers zijn in het centrum diverse landelijke ketens vertegenwoordigd, Lidl, Bruna, Blokker, Kruidvat, Trekpleister, Etos, Hans Anders, Hema.

De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in.
Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Centrum 2013’ en heeft als enkelbestemming
Centrum 1. Toegestaan gebruik: detailhandel, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en horeca uitsluitend in categorie 1.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 995 per maand
Aangeboden sinds
5 november 2020
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
55 m²
Verkoopvloeroppervlakte
46 m²
Breedte gevel
4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C 1,19

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.