• Verhuurd

Schuttershof 21 4461 DZ Goes

€ 950 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 november 2022
Verhuurdatum
20 december 2022
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever dit representatieve winkelpand aan de Schuttershof 21 in Goes te huur aanbieden.

Dit bijzondere winkelpand fungeert al sinds 2017 als winkelruimte t.b.v. bloemstyling en woondecoratie, maar is na een lange huurperiode weer beschikbaar voor een nieuwe enthousiaste ondernemer. Het pand is gelegen aan een herkenbaar plein met een doorloop naar de Kreukelmarkt en het kernwinkelgebied. Beide zijn op slechts 1 minuut afstand gelegen. In de directe omgeving van het Schuttershof zijn o.a. Action, Prijsmepper, MS mode, FunkyHair, Snackpoint en juwelier 'Jewel' gevestigd.

De winkelruimte beschikt over een frontbreedte van 6 meter en is in huidige situatie onderverdeeld in ca. 66 m2 VVO- winkelruimte en 14 m2 VVO personeel/opslagruimte. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een met een hekwerk afgesloten buitenterrein welke ruimte biedt voor o.a. fietsen en containers. Deze met naastgelegen ondernemers gedeelde buitenruimte is zowel vanaf de winkelruimte als vanaf een straatzijde te betreden.  

Conform bestemmingsplan leent de winkel zich uitstekend uit voor o.a. een kapperszaak, kledingwinkel of een bijvoorbeeld een delicatessenzaak.
 
In het kort:
-              Schuttershof 21, 4461DZ Goes
-              80 m2 VVO begane grond
-              Huurprijs € 950,- excl. BTW per maand
-              Kosten nutsvoorziening op naam van huurder
-              Opleverniveau casco
-              Aanvaarding in overleg
-              Energielabel: C
 
Locatie:
Goes telt ruim 37.000 inwoners. Goes is erg in trek, niet alleen onder de Zeeuwse bevolking maar ook bij de ondernemers. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe en grote ondernemers in Goes neergestreken. Ook wordt er in Goes veel nieuwbouw gerealiseerd. De laatste jaren is de bevolking in Goes met maar liefst 12% gestegen. Goes heeft een levendige binnenstad met veel restaurantjes en grote diversiteit aan winkels. Goes is eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer.

Vaak wordt er gebruik gemaakt van de parkeermogelijkheden op zowel de West als de Oostwal. Daarnaast is parkeren nabij het station ook een mogelijkheid. Het station ligt op slechts 5 minuten afstand vanaf het centrum en is zelfs te voet uitstekend bereikbaar. Goes ligt nabij de A58 welke Vlissingen met Bergen op Zoom verbindt.

Tot slot heeft ook heeft Goes een perfecte verbinding met de N256 welke u naar Zierikzee brengt. A4 (Antwerpen) erg eenvoudig te bereiken. De steden Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen handbereik.
 
Opleveringsniveau:
In casco staat
 
Oppervlaktes:
Winkelruimte: ca. 66 m2 VVO
Personeelsruimte: ca. 14 m2 VVO
 
Het bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan voorziet in een gebruik t.b.v. winkel-kantoorfunctie gericht op detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke sector.

De specificatie van het vigerende bestemmingsplan luidt als volgt;
Het geheel is conform het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ vastgesteld op d.d. 28 juli 2022 bestemd als ‘Centrum – 2’. De voor 'Centrum - 2' aangewezen gronden zijn bestemd voor onder andere:
-              detailhandel;
-              dienstverlening;
-              maatschappelijke activiteiten;
 
Energielabel:
Het object beschikt over energielabel C
 
Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:
 
Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van en voor rekening van huurder.
 
Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.
 
Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model.
 
Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.
 
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Omzetbelasting:
Verhuurder opteert voor Btw-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de Btw-belaste huur.
 
Huurtermijn:
In overleg.
 
Aanvaarding:
Per direct
 
Opzegtermijn:
In overleg.
 
Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.
 
Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 950 per maand
Aangeboden sinds
2 november 2022
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m²
Verkoopvloeroppervlakte
80 m²
Breedte gevel
6 m
Perceel
88 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.