• Verhuurd

Promenade 25 6411 JB Heerlen

€ 1.700 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 december 2021
Verhuurdatum
5 mei 2022
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

SCHERP GEPRIJSD - FLEXIBEL HUREN - PER DIRECT BESCHIKBAAR - KORTSTONDIGE HUUROVEREENKOMST MOGELIJK

Te huur in het kernwinkelgebied (A1) van Heerlen (voetgangersdomein), winkelruimte met een vloerveld van ca. 160 m² winkelruimte op de begane grond en ca. 246 m² opslagruimte in het souterrain. Frontbreedte is zo’n 6,5 meter.
Het pand wordt opgeleverd 'as-is' (casco-plus) en is voorzien van vloer- en wandafwerking alsmede systeemplafond met inbouwarmaturen beluchtingssysteem, toilet en pantry/kitchinette.

In de directe omgeving is betaald parkeren van toepassing. Diverse parkeergarages zijn op loopafstand bereikbaar.

Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “City-West”, vastgesteld op 21-01-1993, bestemd als “Centrumvoorzieningen en wonen”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Locatie:
Deze winkelruimte is gesitueerd in het A1 kernwinkelgebied van Heerlen. De winkelstand in de Promenade en de Saroleastraat is goed te noemen en kenmerkt zich door nagenoeg volledige dekking van landelijke ketens. Promenade I, waar onderhavige winkelruimte deel vanuit maakt, wordt volledig aangepast. Zo wordt er meer groen toegevoegd, ontstaan er mooiere zichtlijnen en worden er met name veel nieuwe woningen gerealiseerd.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar middels een nabijgelegen directe afrit/aansluiting op de autosnelwegen A76 en A79, alsmede de Heerlense Ringweg. Het pand is op korte afstand gelegen van diverse bushaltes, Heerlen Centraal Station, het Corio Center, de Bongerd en het Pancratiusplein.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag - Omschrijving – Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond – winkelruimte - ca. 160 m²
Souterrain – opslagruimte - ca. 246 m²
Totaal ca. 406 m²

Renovatieclausule:
De onroerende zaak, waar het gehuurde deel van uitmaakt, wordt volledig herontwikkeld. Er wordt een bijzondere bepaling opgenomen binnen de te sluiten huurovereenkomst waarbinnen huurder verklaart geen bezwaar te maken of beroep aan te tekenen tegen de verlening van of besluiten tot desbetreffende (bouw-, sloop-)vergunningen, vrijstellingen en/of  bestemmingsplan(wijziging)en.

Huurder verklaart voor zover nodig mee te werken en voorts geen  handelingen te zullen verrichten of juist na te laten waardoor direct of indirect stagnatie, of kostenverhoging van de  vorenbedoelde eventuele herontwikkeling/renovatie zal kunnen optreden.

Eventuele (bouw-, sloop- of andere) overlast, hinder, verminderde bereikbaarheid voor huurder, bezoekers en/of leveranciers en/of andere beperkingen direct of indirect voortvloeiende uit vorenbedoelde activiteiten en plannen zullen niet aangemerkt worden als gebrek in de zin van art 7:204 BW en verhuurder zal niet gehouden zijn tot enige vergoeding van schade of tot herstel.

Huurder doet afstand van de mogelijkheid tot het vorderen  van ontbinding van de huurovereenkomst, van schadevergoedingen, huurprijsvermindering en/of andere vergoedingen en vorderingen met betrekking tot eventuele hinder, verminderde bereikbaarheid, beperkingen of overlast direct of indirect veroorzaakt door de vorenbedoelde eventuele herontwikkeling/renovatie van de onroerende zaak waar het gehuurde deel van uitmaakt, en/of de directe omgeving.

Huurgegevens:
Huurprijs:
€ 1.700,- per maand.

Huurtermijn:
Maximaal 23 maanden.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.700 per maand
Aangeboden sinds
20 december 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
406 m²
Verkoopvloeroppervlakte
160 m²
Breedte gevel
6,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.