• Verhuurd

Hofstraat 2 * 2181 AX Hillegom

Huurprijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 december 2020
Verhuurdatum
1 juli 2021
Looptijd
6½ maand

Omschrijving

Zeer gunstig in het kernwinkelgebied van Hillegom gelegen pand van 120m2, eventueel uit te breiden met 48m2. Dit pand is gesitueerd in de Hofstraat op een A1 locatie en heeft een zeer brede etalage van circa 17 meter. Tevens geschikt voor horeca, showroom, pop-up store, kantoor-/praktijkruimte, fitness ruimte. Komt vrij in februari 2021.

Nabij het perceel is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid en de mogelijkheid om met trailers het pand te bereiken is aanwezig. Het pand verkeert in goede staat van onderhoud.

In de directe omgeving van het pand zijn meerdere landelijke winkelketens en supermarkten gevestigd waaronder: Blokker, Hema, Zeeman, Top1Toys, Kruidvat, Dekamarkt, Jumbo, AH, Aldi. Daarnaast heeft Hillegom ook goede lokale en regionale specialisten alsmede diverse soorten horeca gelegenheden. Opvallend is momenteel de afwezigheid van een sport-/schoenenzaak.

Hillegom is een groeiend en bloeiend dorp met actieve ondernemers en een groeiend aantal inwoners (22.209 per maart 2020). Op diverse plaatsen worden nieuwe wijken gebouwd. Leegstand van panden in winkelgebied is te verwaarlozen/zo goed als nihil.

Hillegom heeft nog het echte dorpse karakter maar bezit toch alle voorzieningen van de moderne tijd. Er zijn meerdere scholen voor zowel basis- als voortgezet onderwijs in de omgeving en ook aan sport- en recreatiefaciliteiten is gedacht.

Hillegom ligt centraal in de Randstad, midden in de Duin- en Bollenstreek en op 15 autominuten van Schiphol. Hillegom heeft de beschikking over goede uitvalswegen richting Leiden, Haarlem en Amsterdam en heeft een eigen NS station op 5 minuten afstand. Vanaf NS station Nieuw-Vennep kunt u met de Zuidtak van de Zuidtangent in ongeveer 18 minuten naar Schiphol ‘bussen’.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
10 december 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²
Verkoopvloeroppervlakte
120 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en in woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.