• Verhuurd

Hoofdstraat 42 C 2181 ED Hillegom

€ 16.200 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 augustus 2022
Verhuurdatum
23 december 2022
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

Commerciële ruimte van maar liefst 205 m² gelegen in het gezellige centrum van Hillegom. De ruimte bevindt zich in de 2e lijn van dé winkelstraat en biedt door de ruime bestemmingsmogelijkheden een scala aan gebruiksmogelijkheden.

Algemeen:
Deze commerciële ruimte biedt, mede door het vigerende bestemmingsplan (bestemming luidt 'Centrum - 2'), legio mogelijkheden. Zo kan de ruimte gebruikt worden voor detailhandel (of daaraan verwante bedrijven), dienstverlenende bedrijven en eventueel zelfs horecabedrijven uit categorie 1. In de nabije omgeving van het pand bevinden zich ruime parkeermogelijkheden.

Indeling:
Aan de voorzijde is er sprake van een dubbele entree waarbij één deur toegang geeft tot de lichte ontvangstruimte. Door middel van de tweede toegangsdeur wordt, middels een tochtsluis, de huidige winkelruimte bereikt. Dit is een grote open ruimte met veel daglicht inval door de aanwezige lichtkoepels. In deze grote ruimte bevindt zich nog een een kleine kantoorruimte, een archiefruimte, een toilet, een pantry, een werkkast en een bergruimte.

Huidige gebruik:
Op dit moment is het pand in gebruik als Kringloopwinkel wat uiteraard, mede door de zeer royale oppervlakte, een passende bestemming is. Dit neemt uiteraard niet weg dat een andere invulling, waarbij eveneens een forse verkoop- werkruimte benodigd is, zeer goed mogelijk is in dit unieke pand. Voordat de Kringloopwinkel zich op deze locatie vestigde is het pand tientallen jaren als drukkerij in gebruik geweest.

Overname Kringloopwinkel en/of inventaris:
In overleg met de huidige exploitant behoort het tot de mogelijkheden om de Kringloopwinkel 'going concern' over te nemen. Tevens is de huidige exploitant bereid om over een overname van de voorraad en inventaris het gesprek aan te gaan. Mocht uw interesse op dit gebied liggen, dan verzoeken wij u om eveneens contact met ons kantoor op te nemen.

Extra:
De genoemde huursom is exclusief de kosten voor energie en telecom aansluitingen.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor winkelruimte.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor de huur alsmede de daarover verschuldigde B.T.W.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan (zie bijlage).

Algemeen
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 16.200 per jaar
Aangeboden sinds
22 augustus 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
205 m²
Verkoopvloeroppervlakte
205 m²
Breedte gevel
35 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.