• Verhuurd

Kerkstraat 1 5961 GC Horst

Huurprijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 juli 2021
Verhuurdatum
27 mei 2024
Looptijd
34 maanden

Omschrijving

Winkelunits Kloosterhof
Nieuwbouw winkelunits gelegen in het centrum van Horst. De winkels maken onderdeel uit van Het plan "Kloosterhof”, en zijn gelegen op A1 locatie aan de Kerkstraat. Het project is direct gelegen aan de parkeerplaats de Kloosterhof met 133 gratis parkeerplaatsen voor winkelend publiek. Op dit moment zijn nog vier units te huur. Jan Linders, Bruna, Hans Anders en Domino’s gingen u reeds voor. De units zijn per direct beschikbaar.

Omgeving
Het centrum van Horst is het hoofdwinkelgebied voor de gemeente Horst aan de Maas met 42.500 inwoners. Horst aan de Maas is gelegen in een landelijke omgeving met een sterke Food- en Agri-business. Verder is Horst aan de Maas, met 1,5 miljoen overnachtingen per jaar, koploper op het gebied van toeristische overnachtingen in Noord-Limburg.

Het centrum van Horst kenmerkt zich door een hoge koopkrachtbinding. Dit komt enerzijds door dat een sterk aanbod aan dagelijks en vers in het centrum van Horst met als trekkers de supermarkten AH, Plus, Lidl en Jan Linders. Maar ook mode en niet dagelijks is goed vertegenwoordigd in Horst met onderscheidende lokale ondernemers. Uiteraard ontbreken de landelijke trekkers niet. In Horst vindt je onder andere formules als Shoeby, Hema, Kruidvat, Etos, Expert, Bruna, Durlinger, Scapino, Action, Xenos en nog veel meer. Horst staat volgens het koopstromenonderzoek van de Provincie Limburg qua bestedingen op de achtste plek in de provincie. Jaarlijks wordt in het centrum van Horst ca. € 97 miljoen besteed. Horst is hiermee na Venlo, Weert en Venray het vierde centrum van Noord- Limburg. Het centrum van Horst heeft verder een uitstekend horeca-aanbod, met aantrekkelijke pleinen waar je de echte Limburgse gastvrijheid kunt ervaren.

Bereikbaarheid
Horst is goed bereikbaar vanuit Venlo en Nijmegen door de directe ligging aan de A73 en vanuit Eindhoven via de A67. Het centrum van Horst is heeft ruim voldoende gratis parkeerplaatsen (1.300) die gelegen zijn in of direct grenzen aan het hoofdwinkelgebied.

Winkels
Een deel van de units zijn inmiddels verhuurd aan onder andere Jan Linders, Bruna, Hans Anders en Domino’s. De volgende units zijn nog beschikbaar:

Unit Adres Metrage Jaarhuur excl. btw
Unit 1, Kerkstraat 1 178 m² BVO € 32.930,-
Unit 8, Kerkstraat 1A 126 m² BVO € 15.750,-
Unit 7, Kerkstraat 3 171 m² BVO € 31.635,-
Unit 2, Kerkstraat 3B 250 m² BVO € 43.750,-

De units 1, 2 en 7 naast Bruna zijn uitermate geschikt voor een invulling in de mode of andere non-food invullingen, gezien de ligging aan het drukste deel van de Kerkstraat ontsluiting aan de Kerkstraat, op A1 en de hoogte van de puien. Deze units grenzen aan elkaar en zijn met elkaar te combineren tot units van 421 m² (samenvoeging 2 en 7), of zelfs 599 m² (samenvoeging 1, 2 en 7).
Unit 8 is uitermate geschikt voor dienstverlening en kantoor met een baliefunctie, aangezien deze unit beschikt over parkeerplaatsen op eigen grond direct voor de deur.

Zie verder de ligging van de units op de plattegrond.

Opleveringsniveau
Casco, met pui inclusief deuren en meterkast met aansluiting elektra en water. De units zijn voorzien van een cementdekvloer.

Aanvaarding:
Per direct
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
Uitgangspunt is 5 +5 jaar.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een complex volop mogelijkheden op een toplocatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Kerkstraat 1 t/m 5 in Horst aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het complex inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca en kantoorruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m² (in units vanaf 126 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
250 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.