• Verhuurd

Raadhuisplein 77 A 2922 AH Krimpen aan den IJssel

€ 2.295 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 oktober 2019
Verhuurdatum
14 april 2022
Looptijd
29½ maand

Omschrijving

Winkeliers opgelet!

Bent u op zoek naar een winkelruimte in een overdekt winkelcentrum in Krimpen aan den IJssel? Dan is dit iets voor u! Deze ruime winkelunit van ca. 96 m2 is gelegen in het overdekte ‘Winkelcentrum Crimpenhof’ en heeft een perfecte ligging vlakbij één van de entrees.

*Indeling*
Raadhuisplein 77a is een aparte unit met eigen voorzieningen, apart toilet en pantry mogelijkheid en de pui is voorzien van schuif deuren. Bezoekers kunnen via het overdekte winkelcentrum de winkel betreden.

*De omgeving*
In het drukbezochte (en overdekte) "Winkelcentrum Crimpenhof" met ca 3,5 miljoen bezoekers per jaar is het goed en verrassend winkelen. Inwoners van Krimpen aan den IJssel, uit de gehele Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel brengen hier geregeld een bezoek. Het winkelcentrum heeft een uitstekende combinatie van lokale ondernemers en de bekende landelijke ketens zoals Albert Heijn, DIRK Supermarkten, BLOKKER, Intertoys en Gall&Gall. In totaal zijn er ongeveer 60 winkels gevestigd in Winkelcentrum Crimpenhof. Naast de winkel is er een vestiging van Specsavers en er tegenover CLUB kappers.

*Parkeren*
Direct voor de deur van het winkelcentrum is er mogelijkheid tot gratis parkeren.

*Huurprijs en servicekosten*
De huurprijs bedraagt € 2.295,-- per maand te vermeerderen met algemene servicekosten en BTW. De servicekosten voor de algemene verkeersruimte van het winkelcentrum bedragen € 22,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW, als vergoeding van bijkomende leveringen en diensten. De promotiekosten variëren per jaar en zullen apart aan huurder in rekening worden gebracht.

*Oplevering*
De te huren winkelunit wordt in principe casco opgeleverd, alle voorzieningen en verbruikskosten zijn voor rekening en risico van huurder. Er is wel een basis net sprinkler aanwezig, aanpassingen hieraan zijn voor rekening van de huurder. Wel is er door de eigenaar een airco en WTW installatie (onderhoud en vervanging door huurder).

*Winkeliersvereniging*
In het winkelcentrum is er een winkeliersvereniging actief die de promotionele activiteiten voor de winkeliers coördineert en mede zorg draagt voor de aankleding van het centrum. Huurder is verplicht aan de promotionele bijdrage te voldoen en kan daarnaast ook lid worden van de vereniging.

Nieuwsgierig geworden en/of wilt u een afspraak maken? Bel dan ons kantoor óf vraag de brochure aan. Hier staat meer informatie in over de levering, diensten, bereikbaarheid en huurvoorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 2.295 per maand
Servicekosten
€ 22 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
23 oktober 2019
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
96 m²
Verkoopvloeroppervlakte
96 m²
Breedte gevel
5,2 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum, in woonwijk en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.