• Verhuurd

Industrieweg 86-92 3144 CH Maassluis

Huurprijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 oktober 2017
Verhuurdatum
18 augustus 2021
Looptijd
46 maanden

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een winkelruimte op goede zicht locatie gelegen aan de winkelpromenade van Maassluis. De winkelruimte beschikt over een glazen pui over de gehele frontbreedte van circa 20 meter. De totale oppervlakte is circa 597 m² waarvan circa 372 m² zich op de begane grond bevindt en 223 m² op de entresol.

Aan dezelfde winkelpromenade bevinden zich diverse toonaangevende bedrijven waaronder Florifère bloemist, Kobibikes, Decorette, Kringloopwinkel RataPlan.

Ligging + bereikbaarheid
Het pand is gunstig gelegen aan de rondweg in Maassluis, op een goede zichtlocatie.

De locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer en gunstig gelegen met betrekking tot de A20 en de A4 en het NS-station van Maasluis.

Openbaar vervoer
De locatie is goed bereikbaar met openbaarvervoer. De bus stopt voor de deur en er is een tramhalte nabij. Het metrostation (nog in aanbouw) bevindt zich op ca. 1 km loopafstand.

Parkeren:
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur, laad en los mogelijkheden aan de achterzijde van het pand.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte is circa 597 m² als volgt verdeeld:
Begane grond ca. 372 m²
Entresol ca. 223 m²

Wijze van oplevering:
Het geheel zal volledig casco worden verhuurd.

Huurprijs:
€ 5.790,-- per maand exclusief btw.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorschot servicekosten:
De servicekosten zijn nader te bepalen.

Frontbreedte:
Ca. 20 meter

Bestemmingsregeling:
Het bestemmingsplan is te raadplegen op de website 'ruimtelijkeplannen.nl'.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw. dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren. Flexibele voorwaarden zijn bespreekbaar

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkel, gelegen aan de Industrieweg 86-92 te Maassluis.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6 oktober 2017
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
597 m²
Verkoopvloeroppervlakte
597 m²
Breedte gevel
20 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.