• Verhuurd

Dorpsstraat 28 C 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel

€ 1.390 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 oktober 2021
Verhuurdatum
10 januari 2022
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Gelegen in de authentieke dorpskern van Nieuwerkerk aan den IJssel treft u deze winkelruimte aan. De ruimte bevind zich op de begane grond en zijn de laatste jaren in gebruik geweest door diverse typen huurders, van een interieurwinkel tot een drukkerij tot een mondhygiënist.

De winkel heeft de entree aan de zijde van de Dorpsstraat en heeft ook een achteringang naar een afgesloten privéterrein. Tevens beschikt de ruimte over een eigen toilet en eenvoudige pantry.

Bestemming:
Op deze locatie is het nieuwe bestemmingsplan “Oude Dorp” vastgesteld. De bestemming is "gemengd". Dit betekent dat het object is bestemd voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening en kantoorruimte.

Bereikbaarheid:
Vanaf de A-20 zijn deze ruimtes via de afslag Capelle aan den IJssel middels de Hoofdweg en vanaf de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel/ Zevenhuizen via de Europalaan goed te bereiken.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Metrages:
Ca. 120 m² winkelruimte.

Huurprijs:
€ 1.390,- exclusief BTW en servicekosten.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Er is wel een parkeerschijf voor een gedeelte van het gebied van toepassing. Er wordt één parkeerplaats gelegen op het afgesloten privéterrein separaat te huur aangeboden.

Kenmerken:
Het gehele pand geeft door zijn typische architectuur een bijzondere uitstraling. Het is gelegen in een winkelstraat en kenmerkt zich door zijn grote raampartijen wat daarnaast voor veel daglichttoetreding zorgt.

Opleveringstermijn:
In overleg.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.390 per maand
Servicekosten
€ 20 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
1 oktober 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²
Verkoopvloeroppervlakte
120 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.