• Verhuurd

Dorpsstraat 62 2912 CB Nieuwerkerk aan den IJssel

€ 3.350 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
7 maart 2022
Verhuurdatum
12 mei 2023
Looptijd
14 maanden

Omschrijving

Gelegen op een fantastische zichtlocatie in de authentieke dorpskern van Nieuwerkerk aan den IJssel. De ruimte bevindt zich op de begane grond en is de laatste jaren in gebruik geweest door de landelijke winkelketen Kruidvat. De winkel heeft de entree aan de zijde van de Dorpsstraat en heeft ook aan de achterzijde een aparte toegang voor de bevoorrading en het personeel. De ruimte beschikt over een eigen toilet en eenvoudige pantry.

Bestemming:
Op deze locatie is het bestemmingsplan “Oude Dorp” vastgesteld. De bestemming is "gemengd". Dit betekent dat het object is bestemd voor detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening en kantoorruimte.

Bereikbaarheid:
Vanaf de A-20 zijn is ruimte via de afslag Capelle aan den IJssel middels de Hoofdweg en vanaf de afslag Nieuwerkerk aan den IJssel/ Zevenhuizen via de Europalaan goed te bereiken.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt in beginsel op geleverd met de huidige vloer en systeemplafond. Nadere afspraken met betrekking tot het opleveringsniveau dienen te worden afgestemd.

Metrages:
Ca. 280 m² v.v.o. winkelruimte

Huurprijs:
€ 3.350,- per maand exclusief BTW en servicekosten

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder dient zelf voor de aanvraag van elektra, gas en water zorg te dragen.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Er is wel een parkeerschijf voor een gedeelte van het gebied van toepassing.

Kenmerken:
Het gehele pand heeft een bijzondere uitstraling met een duidelijke boodschap. Het is gelegen op een geweldige zichtlocatie in de winkelstraat en kenmerkt zich door zijn grote raampartijen welke nu voor reclamedoeleinden worden gebruikt.

Opleveringstermijn:
In overleg.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 3.350 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten

Oppervlakte
280 m²
Verkoopvloeroppervlakte
280 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
B1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.