• Verhuurd

Klein Mariënburg 14 en 20 6511 PL Nijmegen

Huurprijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 april 2020
Verhuurdatum
20 juli 2020
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

Te huur een prachtige, goed toegankelijke lokatie aan een van de belangrijkste toegangen naar het wandelgebied/promenade van het centrum van Nijmegen, met (betaald) parkeren in de directe omgeving.

Het complex is in 1954 gebouwd, de winkelruimte is in de tijd van de vestiging van 'van Mameren' aangepast tot de huidige indeling. De bijgevoegde plattegronden geven de ruimten weer.

De kwaliteit van de bouw is degelijk en traditioneel en biedt voor allerlei activiteiten mogelijkheden, mede door de aanwezigheid van een separate toegang aan de achterzijde. Dit biedt ruimte voor meerdere vormen van invulling/gebruik van het geheel.

De begane grond is 180 m2 groot met lichtinval niet alleen aan de voor en de achterzijde, maar ook in het midden door middel van koepels.
Het beschikbare souterrain is 150 m2 groot met voldoende vrije hoogte om hier daadwerkelijk een functie aan te geven naast opslag.

De bestemming van deze lokatie is een gemengde bestemming, in dit geval zijn dat:
- detailhandel, cultuur en ontspanning
- specifieke vorm van dienstverlening tot maximaal 50% van de oppervlakte van de begane grond.
- ondersteunende horeca
- bedrijven in de categorie 1 en 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten

Wat wordt onder het begrip dienstverlening verstaan: een bedrijf met een uitsluitend of in hoofdzaak dienstverlenende of verzorgende taak al dan niet met een baliefunctie, zoals: uitzendbureaus, reisbureaus, wasserettes, kapsalons, bijkantoren van banken en van sociaal-culturele instellingen, postagentschappen, telefoon-, internet-, telegraaf- en telexdiensten, snelfoto-ontwikkel- en copyshops, videotheken, autorijscholen en dergelijke.

Wat wordt onder ondersteunende horeca verstaan: het bedrijfsmatig verstrekken van dranken en/of etenswaren voor gebruik ter plaatse als ondergeschikte activiteit bij een hoofdfunctie, niet zijnde horeca, waarbij de ondersteunende horeca-activiteiten passen bij de hoofdfunctie qua uitstraling, dienen ter ondersteuning van de hoofdfunctie en niet zelfstandig worden uitgeoefend en/of toegankelijk zijn los van de hoofdfunctie.

In de omgeving zijn met name de horecabedrijven goed vertegenwoordigd (horeca-accent gebied) zoals Humphreys, Shabu Shabu en Lux. Daarnaast is daar ook gevestigd Wijn bij Arentz - Wijnbar Nijmegen en een grote winkel van Runnersworld.

Huurcontracten worden opgesteld op basis van het laatste model ROZ aangevuld met bijzondere en algemene bepalingen. Een huurder zal bij aanvang van de huur een zekerheidstelling aan verhuurder dienen te overhandigen van minimaal drie maanden huur (incl. BTW).
In overleg en onder voorwaarden zijn aanpassingen bespreekbaar. De dienaangaande investeringen zullen in de huurprijs verrekend worden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 april 2020
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten

Oppervlakte
330 m²
Verkoopvloeroppervlakte
180 m²
Breedte gevel
8 m
Perceel
242 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 1,03

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.