• Verhuurd

Zwanenveld 9062 6538 SC Nijmegen

€ 1.750 /mnd € 220.000 k.k.

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 juli 2022
Verhuurdatum
21 juli 2023
Looptijd
12½ maand

Omschrijving

Multifunctionele commerciële unit aangeboden in het populaire winkelcentrum “Dukenburg” in Nijmegen. Winkelcentrum Dukenburg is één van de grootste overdekte winkelcentra van de provincie Gelderland. Met ca. 100 winkels en ruim 750 parkeerplaatsen is het een belangrijk stadsdeelcentrum voor Nijmegen met een divers winkelaanbod. In de directe nabijheid zijn o.a. ING, Bakkerij Bart, Zeeman en Jacks Casino gelegen.

Per auto is het winkelcentrum zeer goed te bereiken door de directe aansluiting op de Rijkswegen A15 (Tiel – Rotterdam), A73 ( Nijmegen – Venlo) en A50 (Arnhem – Eindhoven). Met het openbaar vervoer is het winkelcentrum tevens goed bereikbaar. Bus- en NS Station Dukenburg liggen direct aan het winkelcentrum en staan onder andere direct in verbinding met Centraal Station Nijmegen en omliggende wijken.

Metrages (BVO)

Commerciële ruimte: circa. 91 m2

Overige ruimte: circa. 23 m2 (inclusief kantine en sanitaire voorzieningen)

Totale bruto vloeroppervlakte: circa. 114 m2

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het winkelcentrum en in het omliggende gebied. Parkeren is de eerste 2 uur gratis en daarna vanaf slechts € 0,50 per uur.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft de unit een “Centrum” bestemming. Hierdoor zijn onder andere; cultuur en ontspanning, detailhandel, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen. Horeca is eveneens onder bepaalde voorwaarden toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De commerciële unit zal casco worden opgeleverd. In samenspraak met de verhuurder is een afwijkend opleveringsniveau bespreekbaar.

Koopcondities

Vraagprijs: € 220.000,- k.k.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

Aanvaarding: In overleg.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.750,- per maand exclusief btw.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de winkelunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Zwanenveld 90 – 62 in Nijmegen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 220.000 kosten koper
Laatste huurprijs
€ 1.750 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 30.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten

Oppervlakte
114 m²
Verkoopvloeroppervlakte
91 m²
Breedte gevel
5 m
Perceel
102 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.