• Verhuurd

Steenstraat 22 7571 BK Oldenzaal

€ 950 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 november 2022
Verhuurdatum
3 november 2023
Looptijd
11½ maand

Omschrijving

Bent u op zoek naar de passende locatie en een authentiek, sfeervol object om uw onderneming in te vestigen? Wellicht hebben wij dan een zeer interessant object voor u!

Voor de VERHUUR bieden wij aan; Een fraaie, courante winkelruimte van ca. 100 m2* gelegen op de begane grond en v.v. een uiterst charmante, verzorgde en karakteristieke voorgevel. Het object heeft de status van gemeentelijk monument en is gelegen in het centrum van het gezellige en bourgondische Oldenzaal. Een gedeelte van de kavel aan de voorzijde van het object (buiten) levert ruimte voor presentatiemogelijkheden. De huidige winkel is que indeling ook uitermate geschikt voor een kantoor c.q. dienstverlener.

*De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar. De opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Voorzieningen
Het object zal schoon en ontruimd casco worden opgeleverd met o.a. de onderstaande voorzieningen:
• pantry
• toilet
• verwarming (radiatoren)
• eigen aansluitingen ten behoeve van de nutsbedrijven

Bestemming
Volgens het vigerende bestemmingsplan 'Binnenstad' met enkelbestemming 'Centrum' bestemd voor: detailhandel, kantoren en dienstverlening (zie brochure). Het object betreft een gemeentelijk monument, dus wijzigingen aan de voorgevel zijn niet mogelijk (!)

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar en is gelegen aan een goed lopende winkelstraat aan de rand van het binnenstadscentrum van Oldenzaal. In de direct omgeving bevinden zich diverse winkels en overige dienstverlenende bedrijven en horeca.

Locatieaanduiding
Het object is gelegen aan de Steenstraat 22 te Oldenzaal op een goede, drukbezochte locatie. Nabij gelegen winkels zijn o.a. Visgilde Kötter, Chicken Express, Broodje Sprakeloos, John Sushi, de Broodbode en Olde Weghuis Mode. Op circa 150 meter afstand begint de horecamarkt met haar cafés en restaurants.

Parkeren
Het object beschikt niet over eigen parkeerfaciliteiten. In de nabije omgeving bevinden zich voldoende openbare parkeerplaatsen (betaald). Het busstation bevindt zich op een paar minuten loopafstand.

Huurcondities
Huurprijs: € 11.400,-- per jaar (€ 950,- per maand) excl. BTW en excl. gas/water/elektra.

Huurtermijn
In overleg.

Aanvaarding
In overleg.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Wij denken graag met u mee. Maak een afspraak om ter plaatse te gaan kijken en met onze makelaar de verdere mogelijkheden te bespreken!

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 950 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1875

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Verkoopvloeroppervlakte
100 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.