• Verhuurd

Beijersehof 21 3262 VR Oud-Beijerland

€ 49.000 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 november 2020
Verhuurdatum
29 maart 2022
Looptijd
16 maanden

Omschrijving

Algemeen:
De onderhavige winkelruimte bevindt zich in het wijkwinkelcentrum ‘Beijerse Hof’, welk winkelcentrum is gelegen in de wijk Zuidwijk, aan de zuidkant van Oud-Beijerland. De winkelruimte bevindt zich op een hoek van het winkelcentrum, o.a. schuin tegenover Albert Heijn alsmede nabij o.a. Gall&Gall, een bloemist, een bakker, een slager, Primera en Domino’s Pizza. De attentiewaarde is hoog vanwege de directe ligging aan het voornaamste parkeerterrein van het winkelcentrum.

Het buitengebied/de openbare ruimte van het winkelcentrum is zeer recent heringericht/vernieuwd en er is geïnvesteerd in de uitstraling van de winkels waardoor het winkelgebied weer een hedendaagse/moderne uitstraling heeft gekregen.

Oud-Beijerland telt ca. 25.000 inwoners en heeft op het gebied van wonen, winkelen, werk en onderwijs een centrumfunctie voor de gemeente Hoeksche Waard. De gemeente Hoeksche Waard bestaat uit de plaatsen Oud-Beijerland, Korendijk, Strijen, Cromstrijen en Binnenmaas en heeft in totaal ca. 88.000 inwoners.

Het gemeentehuis van de gemeente Hoeksche Waard bevindt zich schuin tegenover de onderhavige winkelruimte.

Oppervlakte:
Begane grondruimte ca. 223 m²

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 49.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs alsmede de voorschotbijdrage servicekosten en promotiebijdrage zullen worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in een nog nader overeen te komen en gerenoveerde staat* aan huurder opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

*Verhuurder is bereid het gehuurde in een nog nader overeen te komen en gerenoveerde staat aan huurder op te leveren, derhalve eventueel voorzien van:
• Gerenoveerde buitengevels en pui(en);
• Scheidingswanden;
• Basisinstallatie voor gas, water en elektra;
• Glad afgewerkte wanden en vloer (afwerkingsgereed);
• Systeemplafond met verlichting;
• CV-installatie en/of airconditioning;
• Nieuwe keuken- en toiletvoorziening.

Bijzonderheid:
Door ondernemersverenigingen en de gemeente Hoeckse Waard zijn stappen ondernomen voor het oprichten van Bedrijven Investeringszones (BIZ). Het Beijerse Hof in Oud-Beijerland heeft zelfstandig een plan uitgewerkt om te investeren in de kwaliteit van de bedrijfsomgeving. Mocht dit plan van kracht worden, dan zullen de winkeliers, welke gevestigd zijn in het onderhavige winkelcentrum, verzocht worden zich hierbij aan te sluiten. De hieraan verbonden kosten zijn momenteel onbekend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 49.000 per jaar
Aangeboden sinds
24 november 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
223 m²
Verkoopvloeroppervlakte
223 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.