• Verhuurd

Beijersehof 31 3262 VR Oud-Beijerland

€ 18.000 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 november 2021
Verhuurdatum
26 januari 2022
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Algemeen:
Goed gelegen winkelruimte in het wijkwinkelcentrum ‘Beijerse Hof’, welk winkelcentrum is gelegen in de wijk Zuidwijk, aan de zuidkant van Oud-Beijerland. De winkelruimte bevindt zich op een hoek van het winkelcentrum, o.a. recht tegenover Albert Heijn en naast Gall&Gall. Voorts huisvest het winkelcentrum o.a. een bakker, een slager, Primera en Domino’s Pizza.

Het buitengebied/de openbare ruimte van het winkelcentrum is zeer recent heringericht/vernieuwd en er is geïnvesteerd in de uitstraling van de winkels waardoor het winkelgebied weer een hedendaagse/moderne uitstraling heeft gekregen.

Oud-Beijerland telt ca. 25.000 inwoners en heeft op het gebied van wonen, winkelen, werk en onderwijs een centrumfunctie voor de gemeente Hoeksche Waard. De gemeente Hoeksche Waard bestaat uit de plaatsen Oud-Beijerland, Korendijk, Strijen, Cromstrijen en Binnenmaas en heeft in totaal ca. 88.000 inwoners.

Het gemeentehuis van de gemeente Hoeksche Waard bevindt zich naast het winkelcentrum.

Oppervlakte:
Begane grondruimte ca. 75 m²

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 18.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs zal worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Model huurovereenkomst:
Standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW zoals vastgesteld 17 september 2012, de daartoe behorende algemene bepalingen alsmede aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Bijzonderheid:
Door ondernemersverenigingen en de gemeente Hoeckse Waard zijn stappen ondernomen voor het oprichten van Bedrijven Investeringszones (BIZ). Het Beijerse Hof in Oud-Beijerland heeft zelfstandig een plan uitgewerkt om te investeren in de kwaliteit van de bedrijfsomgeving. Mocht dit plan van kracht worden, dan zullen de winkeliers, welke gevestigd zijn in het onderhavige winkelcentrum, verzocht worden zich hierbij aan te sluiten. De hieraan verbonden kosten zijn momenteel onbekend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 18.000 per jaar
Aangeboden sinds
4 november 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
75 m²
Verkoopvloeroppervlakte
75 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.