• Verhuurd

Dumasstraat 263 3076 HL Rotterdam

€ 1.195 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 maart 2022
Verhuurdatum
11 augustus 2022
Looptijd
5 maanden

Omschrijving

Te huur in Rotterdam-Lombardije : Fraaie winkel/praktijkruimte/kantoorruimte van ca. 95 m² in winkelstrip onder een kleinschalig appartementencomplex. In deze winkelstrip zijn o.a. een kapper, fysiotherapeut, kleine supermarkt en snackbar gevestigd. Deze winkelruimte leent zich zeer goed voor de vestiging van een tandarts, hypotheekadviseur, hengelsportwinkel, uitzendbureau of andersoortige speciaalzaak of dienstverlener. Het beleid vanuit de gemeente is dat er GEEN nieuwe levensmiddelenwinkels zich hier mogen gaan vestigen. Het vestigen van een nieuwe supermarkt of bakker is dus NIET toegestaan op deze locatie.

Voor een duidelijke indeling verwijzen wij u naar de plattegrond.

Indeling:
Entree tot de winkelruimte van ca. 65 m². Aansluitend een kantoortje met trapopgang naar de vliering welke deels beloopbaar is. Aan de achterzijde van de winkel bevind zich het magazijn met toilet, pantry en achteruitgang t.b.v. bevoorrading.

Oplevering:
- fraaie pui vzv rolluiken met veel lichtinval voor de winkel
- wit afgewerkte wanden, systeemplafond en grindvloer
- pantry
- toilet
- centrale verwarming
- systeemplafond
- deur naar achtergelegen steeg voor bevoorrading
- deels beloopbare vliering voor opslag (grotendeels boven de winkel maar)

Parkeervoorziening:
Gratis parkeren voor de deur.

Locatie en bereikbaarheid:
De winkelruimte is gelegen in de Molièrebuurt in de deelgemeente Rotterdam-Lombardije. De wijk kenmerkt zich door een afwisseling van laagbouw en kleinschalige appartementengebouwen afgewisseld met enkele parken en groene singels. De afslag Zuidplein aan de A15 is binnen enkele minuten bereikbaar. Om de hoek bevindt zich de halte voor buslijn 84. Parkeren in de omgeving is gratis.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd. Er wordt casco verhuurd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen worden door verhuurder om niet ter beschikking gesteld. Huurder heeft hiervoor een onderhoudsplicht.

Aanvaarding:
Per direct

Servicekosten:
Niet van toepassing, het object beschikt over eigen meters.

Huurprijs:
€ 1.195,00 per per maand, exclusief omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, servicekosten en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Zekerheid:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van tenminste 3 maanden huur inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW- status:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW- belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden aangepast ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst:
Afhankelijk van het gebruik zal of een huurovereenkomst bedrijfsruimte ofwel een huurovereenkomst winkelruimte worden opgesteld conform het ROZ model

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Dumasstraat 263 te ROTTERDAM. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.195 per maand
Aangeboden sinds
10 maart 2022
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
95 m²
Verkoopvloeroppervlakte
60 m²
Breedte gevel
7 m
Perceel
1.752 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 3000 m tot 4000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 2000 m tot 3000 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C2

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.