• Verhuurd

Kleiweg 101 A 3051 GL Rotterdam

€ 1.350 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 april 2020
Verhuurdatum
24 juli 2020
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Betreft
Kleinschalige kantoor-/winkel-/praktijkruimte van ca. 110 m² verdeeld over de begane grond en het souterrain gelegen aan de Kleiweg 101A te Rotterdam. Het pand beschikt ook over een tuin van ca. 30 m². Op de Kleiweg zelf en in de nabije omgeving is voldoende gelegenheid tot parkeren.

Locatie
De Kleiweg is één van de verbindingswegen tussen de Rotterdamse wijken Overschie, Hillegersberg en het centrum van Rotterdam. Men vindt op de Kleiweg een grote diversiteit aan winkels. De bereikbaarheid is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer uitstekend.

Voorzieningen
De ruimte is in gebruik geweest als kantoorruimte en is o.a. voorzien van:
• afgewerkt plafond voorzien van inbouwverlichting;
• representatieve vloerbedekking;
• eigen pantry;
• toilet;
• gesausde wanden;
• verwarming door middel van radiatoren.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.350,= per maand exclusief BTW.

Indeling
Ca. 70 m² op de begane grond
Ca. 40 m² in het souterrain
Ca. 30 m² tuin

Huurtermijn
In overleg.

Voorschot servicekosten
In overleg.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie januari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen aangevuld met bijzondere bepalingen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Algemeen
Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze projectinformatie en de hierin opgenomen gegevens, kan Goud Bedrijfshuisvesting niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden, onvolledigheden, dan wel onjuistheden in de weergegeven informatie. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.350 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.495 per maand
Aangeboden sinds
9 april 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
110 m²
Verkoopvloeroppervlakte
70 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.