• Verhuurd

Meent 119-121 3011 JH Rotterdam

€ 250.000 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 juli 2023
Verhuurdatum
3 november 2023
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

ALGEMEEN
Unieke kans: Zeer representatieve winkelruimte op één van de beste locaties in Rotterdam. Meent 119 – 121, een winkelruimte met een totaal oppervlak van circa 299 m² (begane grond 152 m² en kelder 147 m²). Vanwege de grote raampartijen en hoge plafonds is het een ruime en lichte ruimte met een prominente ligging in het centrum van de stad. In de directe omgeving
zijn o.a. de volgende retailers en horecapartijen gevestigd: Breitling, Gassan, Nespresso, Polestar, NIO House, Nikkie, Shoeclub, Dante6 en 1nul8, Thoms en de Huismeester

De winkelruimte is gelegen in het Timmerhuis, een gemeentelijk monument. Het timmerhuis is onder architectuur ontworpen en gebouwd, na de Tweede Wereldoorlog, ten behoeve van verschillende afdelingen binnen de gemeente die zich bezig hielden met de wederopbouw van de stad. Aan de achterzijde van het oorspronkelijke Timmerhuis is rond 2011 gestart met de bouw van een nieuw complex, waar een mix van wonen en werken aanwezig is en waar thans de Gemeente Rotterdam is gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Auto: de op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Openbaar vervoer: Station Blaak is gelegen op 600 meter afstand. Hier kan gebruik gemaakt worden van zowel tram, trein en metro. Ook zijn er diverse bus- en tramlijnen gelegen op steenworp afstand.

INDELING
Ca. 152 m² Begane grond
Ca. 147 m² Kelder

Onder- dan wel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd, ontdaan van de thans aanwezige inventaris. Het gehuurde wordt uitsluitend casco verhuurd.

HUURPRIJS
De huurprijs van de winkelruimte bedraagt € 250.000 per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.
Huur te voldoen bij vooruitbetaling per maand.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUURTERMIJN
5 jaar + aansluitende verleningsperioden van telkenmale 5 jaar.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 90,- per maand exclusief BTW.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor winkelruimte en horecaruimte, versie oktober 2012, met bijbehorende algemene bepalingen.

DATUM VAN OPLEVERING
In overleg.

PRIVACY
BRIQ respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en/of bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 250.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
299 m²
Verkoopvloeroppervlakte
299 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.