• Verhuurd

Marktplein 14 2691 BV 's-Gravenzande

€ 2.950 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 september 2021
Verhuurdatum
1 juli 2022
Looptijd
9½ maand

Omschrijving

Aan het Marktplein 14 te 's-Gravenzande is nu een winkelruimte te huur van ca. 125 m² VVO. De winkel is zeer prominent en centraal gelegen in het kernwinkelgebied van 's-Gravenzande, tegenover de entree van het nieuwe winkelcentrum en direct om de hoek van het gezellige horecaplein. Dit in combinatie met maar liefst een frontbreedte van ruim 11 meter maakt de ruimte uitstekend geschikt voor onder andere detailhandel en horeca.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het Marktplein is het kloppend hart van 's - Gravenzande. De omgeving kenmerkt zich door een grote diversiteit aan detaillisten en horeca. Aan de overzijde ligt het het nieuwe winkelcentrum "Hart van 's-Gravenzande" waar onder andere een Jumbo en een Lidl supermarkt zijn gevestigd. Verder zijn in het centrum winkels gevestigd van landelijke winkelketens zoals, Shoeby, Big Bazer, Hans Anders en Ter Stal, maar ook diverse lokale ondernemers. Naast detailhandel heeft het centrum een grote diversiteit aan horeca-aanbod.

De winkel is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer (lijnbus 31 of 35).

WINKEL/ OPPERVLAKTE:
- ca. 125 m² winkeloppervlak;
- frontbreedte ca. 11 meter

PARKEERGELEGENHEID:
In de directe omgeving is voldoende “gratis” parkeergelegenheid aanwezig zoals op het recentelijk nieuw ingerichte Graaf Florisplein en het parkeerdek van het nieuwe winkelcentrum..

OPLEVERINGSNIVEAU:
- glazen pui van ca. 11 meter met zelfstandige entree
- meterkast met elektrische installatie
- toilet;
- pantry;
- CV-installatie;

AANVAARDING:
De winkelruimte is per direct beschikbaar

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs:
€ 2.950,-- per maand, excl. BTW

Huurtermijn:
5 (vijf) jaren, waarna de huurovereenkomst verlengd wordt met een aansluitende periode
van 5 (vijf) jaren. Vervolgens wordt de overeenkomst telkenmale verlengd met een periode
van 5 (vijf) jaren.

Huurprijsbetaling:
Per maand vooruit te voldoen, inclusief bijkomende kosten, alsmede de verschuldigde B.T.W.

Servicekosten:
Huurder zal zelf een leveringsovereenkomst aangaan met de nutsbedrijven en alle overige relevante leveranciers met betrekking tot het gebruik van het gehuurde

Waarborgsom:
Voor ingangsdatum van de huur en voor ingebruikname zal huurder aan verhuurder een bankgarantie verstrekken ter grootte van drie maanden huur (inclusief BTW en eventuele servicekosten).

HUUROVEREENKOMST:
Als basis geldt de huurovereenkomst conform model ROZ (Raad van Onroerende Zaken) winkelruimte in de zin van artikel 7:290a BW, vastgesteld op 17 september 2012 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag.

BESTEMMING
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Centrum ’s-Gravenzande”. Deze locatie is bestemd voor;
- horecabedrijven uit ten hoogste categorie 2.
- detailhandel
- dienstverlening

BTW:
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW-belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

ENERGIELABEL:
De winkelruimte beschikt over energielabel A+

VOORBEHOUD:
De kandidaat dient geaccepteerd te worden door verhuurder.

COURTAGE:
Indien er een transactie tot stand wordt gebracht zult u Santen & Gasille Makelaars B.V. hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Inlichtingen:
SANTEN & GASILLE Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN DE LIER
0174-511300

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 2.950 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
125 m²
Verkoopvloeroppervlakte
125 m²
Breedte gevel
11 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.