• Verhuurd

Haven 59 2871 CL Schoonhoven

€ 800 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 oktober 2020
Verhuurdatum
15 januari 2021
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Zeer goed onderhouden winkelpand op een gunstige locatie in het centrum van Schoonhoven. Het pand heeft een grote glaspui voorzien van zonwerend folie. De winkel is voorzien van vloerverwarming.

Het winkelgebied van Schoonhoven karakteriseert zich door de combinatie landelijke, regionale en lokale winkel. Een complete winkelaanbod in een sfeervolle historische binnenstad. De Haven en de Lopikerstraat zijn de hoofdwinkelstraten. Echter zijn er vele speciaalzaken gevestigd in overige straatjes. Met name op het gebied van juweliers biedt Schoonhoven een zeer compleet aanbod.
Schoonhoven biedt onderdak aan de meest vooraanstaande Vakschool van Nederland en misschien wel Europa op dit gebied van edelmetalen en uurwerken. Met recht wordt Schoonhoven al decennia lang de Zilverstad van Nederland genoemd.

Object: Winkelruimte met een frontbreedte van ca. 5 meter.
Vloeroppervlakte: Ca. 57 m² winkelruimte op de begane grond
Voorzieningen:
Het object is onder meer voorzien van en wordt opgeleverd met:
- C.v.-installatie
- Toilet
- Pantry
- Kluis
- Nutsvoorzieningen.

Bestemming/gebruik:
In het bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming:
- Centrumdoeleinden.
- Een horecalocatie is hier niet toegestaan.
Parkeerplaatsen:
In de directe omgeving zijn voldoende betaalde en onbetaalde parkeerplaatsen aanwezig. Op ca. 100 meter bevindt zich het Doelenplein met ca. 120 gratis parkeerplaatsen.

Parkeervoorziening:
Mogelijk op de openbare weg (blauwe zone)

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijs:
800,-- per maand exclusief BTW.
Voorschot Nuts voorzieningen 125,-- per maand. (wordt achteraf verrekend)
Huurtermijn: In overleg, maar tenminste 1 jaar.
Borg: Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief omzetbelasting.
Servicekosten: Niet van toepassing.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Dit lieflijke winkelpand in de binnenstad van Schoonhoven is een heerlijke. De fraai bewerkte pui Op de begane grond bevindt zich de winkelruimte, de eerste en tweede (woon)verdieping zijn verhuurd aan studenten (drie studentenkamers met gezamenlijk woonkeuken en badkamer)

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 800 per maand
Aangeboden sinds
29 oktober 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
57 m²
Verkoopvloeroppervlakte
57 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.