• Verhuurd

Voorhaven 9 2871 CH Schoonhoven

€ 1.350 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 maart 2021
Verhuurdatum
22 augustus 2023
Looptijd
29 maanden

Omschrijving

Gelegen op een van de mooiste locatie's van de historische binnenstad van Schoonhoven, zijn in een oud kaaspakhuis 3 schitterende appartementen en een ruime winkelruimte gerealiseerd die schuil gaan achter een fraaie monumentale gevel.

Deze prachtige, goed bereikbare, locatie in de gezellige historische binnenstad van Schoonhoven bied een mooi ruim uitzicht richting de Visbrug, de haven en (deels) de Lek.

Schoonhoven is een stad met een rijke historie. De stad is bekent om z’n eeuwenoude ambachtelijke zilversmeedkunst en wordt daarom dan ook wel de Zilverstad van Nederland genoemd. Vandaag de dag is de gemeente Schoonhoven een dynamische leef- en werkgemeenschap, gelegen op een centrale plaats in het Groene Hart.
Het sterk groeiende Schoonhoven en heeft met het huidige winkel aanbod ook nog een sterk subregionale functie.

Op de begane grond en deels op de eerste verdieping (met fraaie open vide) van dit totaal gerenoveerde historische pand is een praktijk/winkel ruimte van in totaal circa 165 m2 te huur. Deze kantoor/winkelruimte, met hoog afwerkingsniveau, beschikt over een ruime entree en etalage mogelijkheid aan de Voorhaven zijde en een separate magazijn ruimte entree aan de Koestraat zijde.

De praktijk/winkelruimte is voorzien van een HR combi verwarmingsketel en een modulerende (inverter) airconditioningsysteem met geïntegreerde energie besparende warmtepompfunctie.

Aan de achterzijde van het pand bevind zich een magazijnruimte voorzien van pantry en uitstort gootsteen, een afsluitbare kastruimte en een ruime toiletruimte.

Voorwaarden:
- Huurperiode van minimaal 5 jaar;
- Oplevering z.s.m;
- borgstelling van 3 maanden;

Huurprijsaanpassing: De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, servicekosten (voorschot) en eventuele BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Voorhaven 9 te Schoonhoven. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.350 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 2.300 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
165 m²
Verkoopvloeroppervlakte
143 m²
Breedte gevel
6,6 m
Perceel
184 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A2

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.