• Verhuurd

Stationsplein 1 6131 AS Sittard

€ 475 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 februari 2021
Verhuurdatum
2 juli 2021
Looptijd
4½ maand

Omschrijving

Centraal gelegen commerciële ruimte | NS station Sittard

Stationsplein 1 | Sittard

Huurprijs: € 475,- per maand te vermeerderen met BTW

OBJECT
Het geheel omvat ca. 33 m² BVO casco winkelruimte op een prominente zichtlocatie bij een van de hoofdentrees van het NS station in Sittard. Het geheel kan op nadrukkelijk verzoek van de verhurende partij enkel ingevuld worden door een
non-foodinvulling en is per direct beschikbaar. Naastgelegen invullingen op het station zijn; Albert Heijn To Go, The Döner Company, een bloemenwinkel en een Kiosk op het perron.
Station Sittard is het grootste spoorwegstation van de drie stations in de gemeente Sittard-Geleen. Het station werd geopend in 1862 en is sindsdien een belangrijk knooppunt. Al het treinverkeer van en naar het zuiden van Limburg passeert Sittard. In 1993 werd de huidige stationsgebouw gerealiseerd, kenmerkend door het golfend dak. Met een lengte van 700 meter heeft Station Sittard het langste perron van Nederland. Daarnaast beschikt het station over de volgende (reizigers)faciliteiten; geldautomaat, lift, fietsenstalling (+ OV fiets, fietskluis), pasfotostudio, wachtruimten en toilet. Ook ligt er een busstation met stad- en streekbusvervoer en een taxistandplaats.

LIGGING
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg richting het centrum van Sittard. De ligging kan worden gezien als ideaal tussen het centrum en de verbinding met Rijksweg A2 (Maastricht/Heerlen/Eindhoven) deze is op circa 7 autominuten verwijderd. Het is ongeveer 15 minuten lopen naar het stadscentrum van Sittard.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 32,58 m²

PARKEREN
Betaald parkeren is mogelijk bij de aangrenzende parkeergarage/transferium P+R beheerd door Q-park. Ook is er een zogenaamde kort parkeerzone voor taxi’s en kiss + ride doeleinden. Verder zijn er in de directe nabijheid betaalde parkeerplaatsen aanwezig aan de openbare weg.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Stationsomgeving Sittard', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'detailhandel'. U dient zelf bij de gemeente Sittard te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Daarbij dient rekening te worden gehouden met het feit dat op nadrukkelijk verzoek van de verhurende partij enkel een non-foodinvulling mogelijk is.

HUURPRIJS
€ 475,- per maand te vermeerderen met BTW

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 475 per maand
Aangeboden sinds
11 februari 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²
Verkoopvloeroppervlakte
50 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.