• Verhuurd

'Den Bergh' Banningstraat / Kampweg 3769 AA Soesterberg

€ 165 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 juni 2019
Verhuurdatum
7 maart 2023
Looptijd
44½ maand

Omschrijving

DEN BERGH | COMMERCIËLE RUIMTEN IN HET NIEUWE DORPSHART VAN SOESTERBERG

Algemeen
Den Bergh bestaat uit schitterende appartementen en een commerciële plint, die in het nieuwe dorpshart van Soesterberg worden gerealiseerd. De commerciële plint bestaat uit circa 880 m² verhuurbaar vloeroppervlak en is geschikt voor dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en deels voor horeca. Ter illustratie is in de brochure de plint onderverdeeld in een viertal ruimten. De schachten, meterkasten en (draag)constructie staan vast, de indeling kan aangepast worden. Alle ruimten worden casco opgeleverd.

Locatie
Elk dorp heeft een hart nodig, een centrale plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een plek die een dorp kracht en identiteit geeft. Plan Den Bergh wordt het nieuwe dorpshart van Soesterberg, een prachtig centrumplan waardoor het dorp weer energie en elan krijgt.
Het nieuwe dorpshart vormt een belangrijke entree van Soesterberg doordat het is gelegen aan de ontsluitingswegen van het dorp. De bestaande winkelstraat (Rademakerstraat) fungeert als een belangrijke as door het dorp en hiermee wordt de nieuwe woonlocatie onderdeel van het winkelgebied. Het gebied wordt hiermee een belangrijk verblijfsgebied waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

De ruimten
In totaal is 680 m² verhuurbaar vloeroppervlak beschikbaar voor maatschappelijke en/of dienstverlenende voorzieningen. De gehele plint biedt de mogelijkheid om flexibel ingedeeld te worden.

Oplevering
Het object zal worden opgeleverd in casco-staat.

Huurprijs
Vanaf € 165,00 per m²/per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Ten aanzien van de servicekosten dient huurder zelf contracten af te sluiten bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Bestemming
De bestemming van de ruimten zijn 'gemengd', dit houdt in dat er ruimte is voor één nieuwe horecavestiging van de categorie 1 of 2 met uitzondering van een logiesfunctie en verder voor maatschappelijke voorzieningen en dienstverlenende voorzieningen. Voor een uitgebreide bestemmingsplanomschrijving kunt u geheel vrijblijvend de brochure downloaden.

Bereikbaarheid
Soesterberg, centraler kunt u bijna niet wonen en werken in Nederland. Midden op de Utrechtse Heuvelrug. Daarbij is de bereikbaarheid van het dorp uitstekend. De A28 en de N237 zorgen voor een perfecte ontsluiting. Het resultaat: u woont en werkt hier in alle rust, maar met 20 minuten rijden geniet u van de levendigheid in Utrecht of Amersfoort. Bus 52 rijdt door het dorp en brengt u naar Utrecht, Zeist of Amersfoort. U heeft alles comfortabel in de buurt!

Huurtermijn
5 (vijf) jaar met verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar.

Huurbetaling
Per 1 (één) maand vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaande de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 165 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
680 m² (in units vanaf 150 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
680 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.