• Verhuurd

Markt 11 4001 AS Tiel

€ 3.333 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 juni 2019
Verhuurdatum
26 juni 2021
Looptijd
24 maanden

Omschrijving

In het knusse centrum van de Groenmarkt, bekend van het Flipje standbeeld, ligt dit statige pand. Het voormalige pand van Juwelier Th.G. de Jongh bevind zich op een mooie A1 locatie aan de gezellige Markt en is omringd door diverse zaken zoals de Hema, woon- en mode winkels en verschillende horeca gelegenheden inclusief gezellige terrassen. Het pand ligt op loopafstand van het moderne culturele centrum “Zinder”, het theater “Agnietenhof”, een bioscoop en het Flipje museum. De winkelruimte is voorzien van grote etalages waardoor het ideaal is voor een juwelier of detailhandel. Het pand is gerenoveerd in 2019, waarbij o.a. het dak, de puien en de gevelbekleding geheel vernieuwd zijn. Verder is het pand volledig ingericht met verlichting, stoffering en een uitgebreid alarminstallatie met aanvullende beveiliging d.m.v. rolhekken voor de etalages. Ook beschikt het pand over twee kantoren, twee ingangen (hoofd en zij), een toilet en een inloopkluis. Onder het pand bevind zich een kelder met verschillende ruimtes die geschikt zijn voor opslag. Het pand ligt langs de aanlooproute vanuit de nieuw gebouwde parkeergarage, de Westluidense Poort, naar de promenade.

De stad Tiel:
Tiel is als hoofdstad van de Betuwe natuurlijk bekend van het grootste winkelaanbod in de regio dat naast diverse kleding- en schoenenwinkels ook beschikt over vele bekende winkels als Blokker, Hema, Douglas, Etos en dienstverlenende zaken zoals ANWB, SNS bank en Rabobank. De regionale functie van Tiel binnen het ruime verzorgingsgebied zorgt voor een winkelbereik van circa 80.000 bezoekers. Daarbij trekt Tiel ook elk jaar weer vele bezoekers door diverse grote evenementen, zoals Appelpop, het Fruitcorso en Tiel Pakt Uit.

Bereikbaarheid:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingswegen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele minuten met de auto de snelweg A15 richting Rotterdam of Keulen en zit u in circa 15min op de A2 bij knooppunt Deil. Verder zijn er in en nabij het centrum diverse buslijnen te vinden en is het NS station op loopafstand.

Parkeren:
Parkeren voor bezoekers is mogelijk in de 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidense Poort, de Oude Haven, Poort van Santwyck en het Burgermeester Hasselmanplein. Verder zijn er ook voldoende parkeergelegenheden voor vergunninghouders in de directe omgeving.

Bestemmingsplan:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming “Centrum 1” (een A1 locatie). Deze winkelruimte is bestemd voor
- Detailhandel
- Dienstverlening
- Horeca cat.1 (lichte horeca)

Huurprijs:
- Huurprijs € 3.333,- per maand (€ 40.000,- per jaar) Excl. BTW en nutsvoorzieningen

Huurperiode in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 3.333 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 3.400 per maand
Aangeboden sinds
18 juni 2019
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Oppervlakten

Oppervlakte
320 m²
Verkoopvloeroppervlakte
200 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.