• Verhuurd

Voorstad 7 4001 LS Tiel

Huurprijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 februari 2020
Verhuurdatum
14 maart 2022
Looptijd
24½ maand

Omschrijving

Graag presenteren wij u deze prachtige winkelruimte op een toplocatie in het centrum van Tiel. Deze winkelunit kenmerkt zich vanwege een frontbreedte van circa 5 meter en een diepte van circa 17 meter.

Tiel wordt ook wel de Fruitstad aan de Waal genoemd. De stad staat bekend om haar gezellige en historische karakter. In het centrum van de binnenstad staat het standbeeld van Flipje, die symbool staat voor deze kleurrijke stad. De winkelunit ligt nabij de H&M en schuin tegenover de landelijk bekende kledingwinkel Blijdesteijn Mode. Om de hoek is Rituals en ICI Paris gevestigd. Hierdoor trekt deze locatie veel bezoekers aan. De Voorstad en de Waterstraat vormen samen het kernwinkelgebied nabij parkeerterreinen. Door de vele restaurants en cafés met terrassen vlak naast de winkelunit, wordt de verblijfsduur van het winkelend publiek verlengd.
Tiel heeft een regionale functie als het gaat om winkelaanbod en heeft een winkelbereik van circa 80.000 bezoekers. Tiel is direct gelegen aan de A15 (Rotterdam – Arnhem/Nijmegen) en daarom goed bereikbaar per auto. Het treinstation van Tiel is gelegen aan de rand van het centrum.

Bereikbaarheid
Het object is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Betaald parkeren is mogelijk aan nabijgelegen straatzijden, openbare parkeerterreinen en de nabijgelegen parkeergarage, waarna er op 5 loopminuten de winkel is te bereiken. Aan de Grotebrugse Grintweg en Waalstraat bevinden zich haltes voor diverse buslijnen. Ook is het centraal station binnen 10 minuten gelegen.

Indeling
De brede deuren geven u vanaf de Voorstad toegang tot de commerciële ruimte. De commerciële ruimte is maar liefst 17 meter diep en heeft een achteruitgang. Achterin de ruimte bevindt zich een pantry, toilet en voorraadruimte.

Oppervlakte
Circa 88 m² verkoopvloeroppervlak welke effectief 16 meter diep is en schuin naar achteren breder uitloopt.

Bestemmingsplangegevens
Voorstad 7 is gelegen binnen het bestemmingsplan 'Tiel Binnenstad 2010' en aangewezen als 'Centrum-1'. Hierdoor is het op de begane grond bestemd voor detailhandel, dienstverlening en horeca in de categorie 1. De horeca categorie 1 kan globaal omschreven worden als daghoreca die ondersteunend aan de winkels dient te zijn met daarbij bereiding van etenswaren al of niet voor consumptie ter plaatse met als nevenactiviteit: verstrekken van dranken. Voorbeelden zijn horecabedrijven zoals theehuizen, lunchrooms, ijssalons en broodjeszaken. Verdere bestemmingsplaninformatie kunt u opvragen via ons kantoor, voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de gemeente Tiel.

Overige condities:
- Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
17 februari 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
88 m²
Verkoopvloeroppervlakte
88 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

NVM makelaar

Witte Makelaars

Bel 0344-619344

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.