• Verhuurd

Waterstraat 14 4001 AP Tiel

Huurprijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 februari 2020
Verhuurdatum
6 juli 2021
Looptijd
16½ maand

Omschrijving

Graag presenteren wij u deze royale winkelruimte op een prominente locatie in de hoofdwinkelstraat van Tiel met een frontbreedte van 9 meter

Tiel wordt ook wel de Fruitstad aan de Waal genoemd. De stad staat bekend om haar gezellige en historische karakter. In het centrum van de binnenstad staat het standbeeld van Flipje, die symbool staat voor deze kleurrijke stad. De winkelunit ligt nabij het standbeeld en is omringd door ketens zoals Rituals en ICI Paris. Hierdoor trekt deze locatie veel bezoekers aan. De Voorstad en de Waterstraat vormen samen het kernwinkelgebied nabij parkeerterreinen. Door de vele restaurants en cafés met terrassen vlak naast de winkelunit, wordt de verblijfsduur van het winkelend publiek verlengd.

Bereikbaarheid
Tiel heeft een regionale functie als het gaat om winkelaanbod en heeft een winkelbereik van circa 80.000 bezoekers. Tiel is direct gelegen aan de A15 (Rotterdam – Arnhem/Nijmegen) en daarom goed bereikbaar per auto. Het treinstation van Tiel is gelegen aan de rand van het centrum. Betaald parkeren is mogelijk aan nabijgelegen straatzijden, openbare parkeerterreinen en de nabijgelegen parkeergarage, waarna er op 5 loopminuten de winkel is te bereiken. Aan de Grotebrugse Grintweg en Waalstraat bevinden zich haltes voor diverse buslijnen. Ook is het centraal station binnen 10 minuten gelegen.

Indeling
De brede schuifdeuren geven u vanaf de Waterstraat toegang tot de commerciële ruimte. De commerciële ruimte is maar liefst 13 meter diep, waaraan nog eens 6 extra meters zijn toe te voegen. Achterin deze ruimte bevindt zich een kantoorruimte, toilet en een trap naar de verdieping met nog een voorraadruimte / stookruimte.

Oppervlakte
Circa 145 m² verkoopvloeroppervlak met een frontbreedte van 9 meter en effectief 13 meter diep. Deze oppervlakte is schuin naar achteren verder uit te breiden door de kantoorruimte erbij te trekken.

Bestemmingsplangegevens
Waterstraat 14 is gelegen binnen het bestemmingsplan 'Tiel Binnenstad 2010' en aangewezen als 'Centrum-1'. Hierdoor is het op de begane grond bestemd voor detailhandel, dienstverlening en horeca in de categorie 1. De horeca categorie 1 kan globaal omschreven worden als daghoreca die ondersteunend aan de winkels dient te zijn met daarbij bereiding van etenswaren al of niet voor consumptie ter plaatse met als nevenactiviteit: verstrekken van dranken. Voorbeelden zijn horecabedrijven zoals theehuizen, lunchrooms, ijssalons en broodjeszaken. Verdere bestemmingsplaninformatie kunt u opvragen via ons kantoor, voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de gemeente Tiel.

Overige condities:
- Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar/verhuurder;
- Huurbetaling: per maand vooruit;
- In -en rondom- het centrum geldt een parkeervergunningenbeleid, voor winkelier is het mogelijk een parkeervergunning aan te vragen;
- Er wordt een huurovereenkomst opgesteld conform standaard ROZ-huurovereenkomst.
- Er wordt een bankgarantie/waarborgsom gevraagd va 3 maanden huur verhoogd met BTW;
- Bij winkelruimte geldt een eerste huurperiode van 5 jaar met telkens 5 optiejaren;
- Jaarlijks wordt een huuraanpassing doorgevoerd op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishouden (CPI, vastgesteld door het CBS);
- Het uitgangspunt is een met BTW-belaste verhuur.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
18 februari 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953

Oppervlakten

Oppervlakte
175 m²
Verkoopvloeroppervlakte
145 m²
Breedte gevel
9 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1
Betrokken makelaar

NVM makelaar

Witte Makelaars

Bel 0344-619344

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.