• Verhuurd

Westermarkt 31 5042 MD Tilburg

€ 23.500 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 december 2021
Verhuurdatum
12 juli 2022
Looptijd
6 maanden

Omschrijving

Multifunctionele commerciële unit beschikbaar in winkelcentrum Westermarkt in Tilburg. De commerciële unit ligt direct tegenover de hoofdingang van het winkelcentrum. Dagelijks passeren duizenden bezoekers de commerciële unit, een absolute A1 - locatie dus.

Het overdekte winkelcentrum Westermarkt heeft meer dan 70 winkels en is één van de meest toonaangevende winkelcentra van Tilburg en omstreken en heeft een grote regiofunctie. Het overdekt winkelen, gratis parkeren en de diversiteit van aanwezige bedrijven zorgt ervoor dat vele bezoekers uit Tilburg en de omringende plaatsen zoals Gilze, Dongen, Goirle, Riel, Berkel-Enschot, Udenhout en Loon op Zand graag het winkelcentrum bezoeken.

In het winkelcentrum zijn zowel lokale ondernemers als landelijke ketens gevestigd, namelijk: Albert Heijn, Jumbo, Hema, Kruidvat, Vodafone, Action, Bruna, Rabobank, Specsavers, Beter Horen en diverse speciaalzaken in het food- en non-foodsegment die zich onderscheiden middels kwaliteit en service.

Indeling

Commerciële ruimte: circa. 100 m2 BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Westermarkt 31 in Tilburg aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Rondom het winkelcentrum is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan heeft de winkelruimte de bestemming ''centrum’’ gekregen. Dit houdt in dat het pand gebruikt mag worden voor detailhandel en dienstverlening. Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging en bereikbaarheid

Het winkelcentrum heeft een eigen bushalte en op circa. 400 meter afstand van het winkelcentrum bevindt zich het treinstation van de universiteit van Tilburg. Ook met eigen vervoer is het winkelcentrum goed bereikbaar. Op circa 5 minuten rijafstand bevindt zich de N261 en op circa 6 minuten rijafstand de A58.

Voorzieningen

De commerciële ruimte wordt casco opgeleverd. De aanwezige voorzieningen kunnen gebruikt worden zolang als deze werken.

- Airconditioning
- Elektronische deuren
- Glazen pui
- Hetelucht gordijn
- Inbouwverlichting
- Internet- telefonieaansluitingen
- Kunststofkozijnen
- Laminaat
- Systeemplafond
- TL- verlichting
- Toiletruimte

Huurcondities

Huurprijs: € 23.500,- per jaar excl. BTW.

Servicekosten: € 30,- per m2, In overleg

Aanvaarding: In overleg.

Huurtermijn: 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Westermarkt 30- 31 in Tilburg aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 23.500 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 27.500 per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
29 december 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Verkoopvloeroppervlakte
100 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Een funda in business gebruiker
Westermarkt 31
9,3
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Ideaal systeem voor ons aangezien ik zelf het liefst de gegadigden de panden laat zien en zelf de onderhandelingen doe. In 6 weken tijd verhuurde ik 4 panden voor de vraagprijs!
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
8
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.