• Verhuurd

Promenade 44 5401 GM Uden

Prijs n.o.t.k.

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 september 2020
Verhuurdatum
9 juni 2021
Looptijd
8 maanden

Omschrijving

We hebben het hier over een absolute A-locatie in het hart van het kernwinkelgebied van Uden. Wat dit winkelpand echter nog aantrekkelijker maakt, zijn de uitgangspunten op basis waarvan wij met jou in gesprek willen komen. De eigenaar staat namelijk open voor méér dan de vanzelfsprekende insteek: ‘bestaande detaillist, dienstverlener of horecaman/vrouw zoekt geschikt centrumpand te huur’. We vertellen er verderop meer over.

Eerst even wat informatie over het pand, naast haar perfecte ligging te midden van ketens zoals H&M, T-mobile, Costes Fashion, Open 32, etc. De gemoderniseerde gevel met hoge glazen pui zorgt voor optimale presentatiemogelijkheden en geeft jouw activiteit een opvallende uitstraling. Parkeren is geen probleem.

De begane grond telt 108 m2 en je kunt de via vaste trap bereikbare eerste verdieping van 46 m2 er eenvoudig bij betrekken. Is dit nog te weinig, dan is uitbreiding tot 216 m2 op de begane grond en 92 m2 op de verdieping nog mogelijk. In dat geval praat je over een frontbreedte van 8.60 m. Ook qua voorzieningen is alles goed geregeld: toilet op beide verdiepingen, dubbel glas en airco en luchtgordijn bij de entree. Zowel binnen als buiten is het pand goed onderhouden.

Bijzonder
Detailhandel (geen supermarkt), horeca en dienstverlening zijn in het pand toegestaan. En wellicht zie jij het helemaal zitten, want je hebt een fantastisch idee of plan wat je hier zou willen vestigen. Of, je vindt de locatie en faciliteiten zodanig dat dit je op zich al erg aantrekt. Alleen … je wilt dan wel graag advies wat hier goed zou kunnen lopen. In beide gevallen wil je de uiteindelijke activiteit bovendien niet zelf gaan runnen, maar er moet iemand komen die net zo enthousiast raakt als jijzelf en die taak graag op zich wil nemen.

Denk jij vanuit die invalshoek en wil je hier eens over brainstormen, dan raken wij graag met jou in gesprek. Wie weet waar we in een gezamenlijke inspanning toe kunnen komen! Er zijn vele wegen die naar Rome leiden; wij kennen ze in onze vakdiscipline allemaal!

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
25 september 2020
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
108 m²
Verkoopvloeroppervlakte
108 m²
Breedte gevel
4,3 m
Perceel
169 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.