• Verhuurd

Badhuisstraat 104 4381 LV Vlissingen

€ 125 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 november 2020
Verhuurdatum
10 maart 2022
Looptijd
15½ maand

Omschrijving

Commerciële ruimte op een absolute zichtlocatie aan het stadhuisplein in Vlissingen.

In de plint van het gebouw is momenteel nog 1 commerciële ruimte beschikbaar (vanwege inkrimping huurder Medipoint). De ruimte is gelegen op de begane grond en maakt onderdeel uit van een keurig appartementencomplex. De andere huurders in de commerciële plint zijn Medipoint en Apotheek Benu. De beschikbare ruimte ligt op steenworpafstand van het stadhuis van Vlissingen met een parkeerterrein voor de deur. Een dynamische omgeving met in de directe nabijheid onder andere financiële dienstverleners, een tandartspraktijk en tal van horeca en winkels.

De ruimte is bestemd voor detailhandel, commerciële dienstverlening, kantoor of maatschappelijke doeleinden. De ruimte is te betreden via een gemeenschappelijke entree en is praktisch indeelbaar met een mooie plafondhoogte. Verhuurder treedt graag met u in overleg over de gewenste indeling en het opleveringsniveau.

In het kort:
- commerciële en multifunctionele ruimte
- huurprijs € 125,- per m2
- Badhuisstraat 104 (4381 LV) Vlissingen
- metrage 200 - 300 m2 VVO
- energielabel B
- op loopafstand van de boulevard
- parkeren op stadhuisplein

Locatie:
De commerciële ruimte is gelegen in het centrum van Vlissingen aan het stadhuisplein. Het winkelgebied “Scheldeplein” evenals de overige winkelstraten zoals de Walstraat, Lange Zelke, etc. bevinden zich op loopafstand van het object. Het gaat goed in Vlissingen. Over 2019 heet de stad een positief resultaat overgehouden van 16.2 miljoen euro. De stad krijgt daarnaast nog eens miljoenen extra ter compensatie van het afblazen van de bouw van de beloofde marinierskazerne. Mede daardoor kan de stad weer investeren in stadsvernieuwende projecten. Langgekoesterde, maar voorheen financieel onbereikbare wensen zijn nu wel mogelijk. Zoals het herinrichten van de Stationsplein en het ontwikkelen van de kenniswerf met een nieuwe studentencampus. Het Stationsgebied moet een nieuwe belangrijke 'vervoershub' voor heel Walcheren worden, een aantrekkelijke overstapplaats waar nieuwe innovatieve vervoersmiddelen een plek krijgen, zoals elektrische deelauto's of duurzame bussen naar de stranden van het hele eiland.

Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Opleveringsniveau:
Verhuurder treedt graag in overleg met huurder om het gewenste opleverniveau en de gewenste indeling nader te bespreken.

Huurprijs:
€ 125,- per m² per jaar excl. BTW.

Vloeroppervlakte:
200 tot 300 m2 VVO.

Parkeren:
Er kan openbaar en tegen betaling geparkeerd worden op het voor het object gelegen parkeerterrein.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan 'Middengebied' geheel onherroepelijk in werking. De bestemming is ‘Gemengd A’. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor:
a. publieksgerichte dienstverlening;
b. maatschappelijke voorzieningen en instellingen;
c. kantoor;
d. evenementen;
e. ontspanning en vermaak.

Energielabel:
Het gebouw is voorzien van energielabel B.

Servicekosten:
Gas, elektra, water, internet op naam van en voor rekening van huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren, ieder andere termijn in overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW of model 17 september 2012 in de zin van artikel 7:290 BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
18 november 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m² (in units vanaf 200 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
300 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.