• Verhuurd

Sluisplateau 30 d 4424 BK Wemeldinge

€ 1.250 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 augustus 2022
Verhuurdatum
26 september 2022
Looptijd
8 weken

Omschrijving

Te Huur
Op een toplocatie aan de zuidoever van de Oosterschelde in de jachthaven van Wemeldinge biedt Leisure Makelaars Nederland een representatieve watersport gerelateerde winkel-/bedrijfsruimte aan. Jachthaven Wemeldinge is direct gelegen aan Nationaal Park Oosterschelde en heeft naast vaste ligplaatshouders veel passanten vanwege de gezellige sfeer, de uitstekende faciliteiten en de centrale ligging.

Jachthaven Wemeldinge biedt alle comfort voor de veeleisende watersporter; alle 525 ligplaatsen zijn voorzien van een zij-steiger, water en elektra en er is natuurlijk Wifi beschikbaar. De comfortabele sanitaire voorzieningen bevinden zich onder het havenkantoor en in een drijvend paviljoen in de Oosthaven. Op de haven is er voor de kinderen een speeltuintje met aangrenzend een barbecue plaats. Voor een heerlijk diner, lunch of drankje binnen of op het terras kunt u terecht bij Havenbrasserie Bom Dia en eeterij Juno.

Op het jachthaventerrein bevinden zich meerdere watersportbedrijven waaronder Escape Yachting ,Watersport vereniging d’Oosterschelde en jachtservicebedrijf Van der Rest Nautic voor onderhoud en schade herstellingen. Natuurlijk zijn er ook kraan- en stalling mogelijkheden. Een kolom zwenkkraan waarmee schepen tot 20 ton getakeld kunnen worden is aanwezig. Kortom, een full service jachthaven waar nu de mogelijkheid is voor huisvesting van een watersport gerelateerd bedrijf.

Het dorpje Wemeldinge is leuk om te bezoeken heeft diverse restaurants en winkels (waaronder een bakker en een supermarkt die in het seizoen ook op zondag geopend zijn). Het dorp ligt op loopafstand maar er staan ook een aantal fietsen klaar voor (gratis) gebruik.

De aangeboden winkel-/bedrijfsruimte bestaat uit twee bouwlagen en is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een watersportwinkel of een ander watersport gerelateerde of ondersteunend bedrijf.

Bereikbaarheid
De jachthaven is goed bereikbaar vanaf het water en over de weg. Zeilboten hebben de mogelijkheid om in de havenkom beschut de zeilen te hijsen en strijken. Via de rijksweg A-58 en het provinciale wegennetwerk is de jachthaven over de weg goed te bereiken.

Bestemming
Volgens de beheersverordening Recreatiegebieden Wemeldinge, onherroepelijk vastgesteld op 25 juni 2013, kent de locatie de bestemming "Recreatie - Recreatiegebied". De voor "Recreatie - Recreatiegebied" aangewezen gronden en bestaande bouwwerken mogen gebruikt worden overeenkomstig het bestaande gebruik en jachthavenondersteunende activiteiten.

Afmetingen -circa-
Begane grond 116 m²
Verdieping 35 m²

Totaal 151 m².

Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren/buitenterrein
Er zijn enkele gemeenschappelijke parkeerplaatsen voor de winkels aanwezig. Het gemeenschappelijke buitenterrein is grotendeels verhard door middel van betonklinkers dan wel asfalt en bestaat ook deels uit tuin aan de voorzijde.

Voorzieningen
- Traditionele bouw;
- Gevels opgetrokken uit houten rabatdelen;
- Dakpanplaten geïsoleerde daken;
- Betonvloeren begane grond voorzien van tegels;
- Houten verdiepingsvloer bereikbaar via stalen trap;
- Houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
- Lichte scheidingswanden;
- Meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen;
- CV met radiatoren en thermostaat;
- Diverse wandcontactdozen;
- Zonwering (deels)
- Vlaggenmast.

Indeling:
Dubbele entreedeur voorzijde;
Deur achterkant pand;
Deur zijkant pand;
Grote open winkelruimte met frontbreedte van circa 11,70 meter;
Assemblage-/winkelruimte met trap naar verdieping;
Pantryvoorziening;
Toilet met fonteintje;
Verdieping t.b.v. magazijn en opstelling CV ketel.

Huurprijs
€ 1.250,- per maand excl. BTW.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Per direct.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Sluisplateau 30D Wemeldinge”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Leisure Makelaars Nederland geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
1 augustus 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
151 m²
Verkoopvloeroppervlakte
110 m²
Breedte gevel
11,7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Aan vaarwater
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.