Marktpromenade 11 6602 HR Wijchen

  • Verhuurd
€ 24.900 /jr

Omschrijving

Te huur
Winkelruimte

Huurprijs
€ 24.900,- per jaar

BTW belast

Omschrijving
Gelegen in de Marktpromenade, bieden wij u een hoekpand van ca. 102 m² BVO aan met bijzonder groot front, van maar liefst 6 meter (voorkant) en 14 meter (zij kant). Volgens recent onderzoek (Locatus) zijn de meeste passanten van het centrum van Wijchen hier te vinden zijn, met recht een A1 locatie.

De winkelruimte is gelegen centraal in de overdekte passage
met diverse kledingzaken, Kruidvat, Intertoys, groenteboer en horeca. Alsmede een verhoogde promenade met laad- en losperron, met een variëteit aan winkels en horeca als Pets Place, een bakker, een bloemenzaak in het luxere segment, I love Sushi en New York Pizza, verder een van de grootste supermarkten in Wijchen, de Albert Heijn en een Gall & Gall.

Het opleveringsniveau bij aanvaarding is de huidige staat, met pantry, een toiletunit, verwarming via een gemeenschappelijke CV voorziening en een meterkast t.b.v. elektra, water en internet.

De huurovereenkomst op basis van het model ROZ winkelruimte, aangepast aan de specifieke situatie van de Marktpromenade. Huurtermijn bij voorkeur voor langere termijn ( 5 jaar). Er zal een waarborgsom of bankgarantie gesteld worden ter grootte van 3 keer de maandelijkse betaalverplichting.
In de servicekosten zijn onder andere inbegrepen kosten die samenhangen met schoonmaakkosten, surveillance, alarmering, brandveiligheid, klein onderhoud van de passage en een bijdrage in de promotiekosten van de winkels van de Marktpromenade.

Wijchen is een gemeente met meer dan 41.000 inwoners en een klein compact centrum waardoor de gemiddelde besteding per m2 hoger ligt dan een gebruikelijk centrum in een plaats van vergelijkbare omvang.

Op verzoek kan nadere informatie ter beschikking gesteld worden, zoals een recent onderzoek van Locatus en een samenvatting van diverse rapportages met feiten een gegevens over branchering en regiobinding.

Uit een consumenten onderzoek van DTNP blijkt: de consument geeft het Wijchense dorps centrum een 7,8 tegenover de benchmark (12 gemeente soortgelijk formaat) van een 6,9. Kortom een zeer groot compliment van de Wijchense centrum consument.

Locatie en bereikbaarheid Gelegen op A1 locatie, bij de entree van winkelcentrum de Marktpromenade vanaf de Marktzijde.

Voorzieningen
Gelegen in hart van centrum, alle voorzingen zoals horeca en winkels in directe nabijheid.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Wijchen (H)
Perceel: 4816
Appartement index: A30

Parkeermogelijkheden
Diverse parkeervoorzieningen rondom Wijchense centrum. Grote parkeerplaats voor ca. 200 auto's op 100 meter afstand. In Wijchen is recent nog toegezegd door gemeente om voor minstens 10 jaar het gratis parkeren te behouden.

Huurtermijn
5 + 5 jaar

Bijzonderheden
Betreft een hoekpand, met maar liefst 6 meter + 14 meter front c.q. etalage ruimte

Oplevering
In overleg te bepalen.

Zekerheid
Waarborgsom of bankgarantie ter hoogte van 3 x de maandhuur plus servicekosten en BTW

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, in te plannen via of 024 64 24444

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 24.900 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 25.900 per jaar
Aangeboden sinds
13 februari 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Oppervlakte
102 m²
Verkoopvloeroppervlakte
102 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1