• Verhuurd

Grietsestraat 60 a 6901 GW Zevenaar

€ 22.500 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 januari 2020
Verhuurdatum
23 juli 2021
Looptijd
18 maanden

Omschrijving

Wij zoeken definitieve nieuwe buren! Thans tijdelijk verhuurd. TURN-KEY winkel-/kantoorunit, gelegen in het centrum van Zevenaar, tussen diverse retail-vestigingen en dienstverleners op korte loopafstand van parkeerterreinen en supermarkten. Totaal vloeroppervlak ca. 153 m² vvo.

Algemeen/ligging:
Deze goed onderhouden multifunctionele winkel-/kantoorruimte is gelegen aan hoofdas van het centrum en is onderdeel van een in 2004/2005 gebouwd complex met ook o.a. Albert Heijn en koopappartementen op de verdiepingen. In de directe omgeving bevinden zich o.a. ING-Bank, SNS, HMQ, Takko, Ter Stal, Van Haren, Zeeman enz.

Zevenaar:
De gemeente Zevenaar telt bijna 44.000 inwoners verspreid over de stad en 10 kernen. De gemeente biedt inwoners en bezoekers in de volle breedte faciliteiten om op een verrassend veelzijdige manier hier te wonen, werken en recreëren. Er worden er veel jaarlijks terugkerende activiteiten in stad georganiseerd en er is een actieve centrumondernemersvereniging.

Indeling/oppervlakken:
Open en eventueel vrij nog indeelbare winkel-/kantoorruimte (ca. 100 m²) met aansluitend kantoor/spreekkamer, magazijn, keuken, toiletgroep met dubbel toilet.
Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 153 m² vvo. Vrije hoogte onder het systeemplafond bedraagt ca. 2,9 m. Totale hoogte tot de constructieve verdiepingsvloer ca. 3,8 tot 4,1 m.

Overleveringsniveau:
In casco staat, doch met alle aanwezige voorzieningen, w.o. plafonds met verlichting, vloerbedekking, CV-installatie, topkoeling, keukenblok, toiletten enz.

Aanvaarding:
In overleg te aanvaarden, vanaf ca. augustus 2021.

Energielabel:
A, index 0,47.

Huurcondities:
* Huurprijs te vermeerderen met BTW.
* Huurperiode 5 jaar.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) versie afhankelijk van beoogd gebruik: kantoorruimte (art 7:230a BW) of winkelruimte (art. 7:290 BW) met o.a. bijbehorende algemene en bijzondere bepalingen. Een daarvan is de plicht van huurder tot medewerking aan periodieke inspectie van het gehele gehuurde door verhuurder.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaren.
Informeer naar de mogelijkheden: 06-23103850.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 22.500 per jaar
Aangeboden sinds
9 januari 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
153 m²
Verkoopvloeroppervlakte
100 m²
Breedte gevel
6,2 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,47

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.