• Verkocht

Prinsengracht 134 HS 1015 EB Amsterdam

€ 700.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 november 2021
Verkoopdatum
11 maart 2022
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Deze lichte en ruime winkelruimte op de begane grond ligt op een ideale locatie midden in het centrum, en kijkt uit over de prachtige Prinsengracht. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid van een (gemengde) winkel/kantoor/woonbestemming.

Indeling
De ruimte bevindt zich op de begane grond van een hoekpand en kan zowel vanaf de Prinsengracht als vanaf de Nieuwe Leliestraat worden betreden. De open ruimte met grote ramen aan zowel voor- als achterzijde is voorzien van een separaat toilet, pantry en aparte meterkast.

Omgeving
Het pand ligt aan de Prinsengracht op de hoek met de Nieuwe Leliestraat in het hart van de Jordaan. Schuin tegenover het pand bevinden zich het Anne Frankhuis en de Westerkerk en in de nabije omgeving vindt u de Noordermarkt, de Negen Straatjes en de Westermarkt.
Tevens bevinden zich andere grote winkelstraten en diverse horecagelegenheden, waaronder die op de Rozengracht en Nieuwendijk, op loopafstand.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van de winkelruimte is goed. Op loopafstand bevindt zich aan de Westermarkt de halte voor de tramlijnen 13 en 17 richting Amsterdam West en Centraal Station. Aan de Marnixstraat stoppen tramlijnen 5, 7 en 19 richting Westerpark, Amsterdam Oost en Amstelveen. Tevens vertrekken er diverse bussen vanaf busstation Elandsgracht, onder andere richting Haarlem en Schiphol. De Ringweg A10 is binnen tien minuten te bereiken via afslag S105.

Vraagprijs
€ 700.000, = k.k. (zegge: zevenhonderdduizend euro kosten koper).

Oppervlakte
Oppervlakte bedraagt ca. 86 m²
*opgemeten conform NEN2580.

Bijzonderheden
- Ruime winkelruimte;
- Hoekligging;
- Grote ramen;
- Ideale ligging midden in het centrum;
- Uitzicht over de gracht;
- Gelegen op eigen grond.

Eigendomssituatie
De winkelruimte is gelegen op eigen grond.

Vereniging van Eigenaren
De V.v.E. wordt beheerd door de Vereniging van Eigenaren Flateigenaren De Westertoren te Amsterdam.
De servicekosten bedragen € 1.800,- per jaar.

Aanschrijvingen en Milieu
Er zijn geen aanschrijvingen op het object bekend en er is geen olietank bekend. Eén en ander conform telefonische en schriftelijke informatie van de desbetreffende instanties.

Fundering
Informatie over de fundering van het object is op te vragen bij de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van stadsdeel Centrum telefoonnummer 14020.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg en middels het vergunningenstelsel (Centrum 2-b). Voor meer informatie zie de website van de gemeente Amsterdam. Tevens bevinden zich de parkeergarages De Rode Hoed en Q-Park Marnixstraat in de nabije omgeving.

Aanvaarding
In overleg.

Notaris
Projectnotaris: VAD notarissen te Rotterdam.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verkoper.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 700.000 kosten koper
Aangeboden sinds
29 november 2021
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
86 m²
Verkoopvloeroppervlakte
86 m²
Breedte gevel
6 m
Perceel
173 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Betrokken makelaar

NVM makelaar

Booij Makelaardij

Bel 020-4222888

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.