de Raetsingel 2 B 5831 KC Boxmeer

  • Verkocht
€ 128.000 k.k.

Omschrijving

Te koop een uitstekend zichtbare en goed bereikbare winkelruimte ter grootte van ca. 53 m2 VVO, aan de rand van het centrumwinkelgebied aansluitend aan een ruim parkeerterrein met gratis parkeren (blauwe zone) Weijerplein en de parkeerplaatsen achter WC De Kloostertuin.

Op het Weijerplein is iedere donderdag de markt van 13.00 uur tot 16.30 uur, daarnaast wordt het plein ook regelmatig gebruikt bij evenementen waaronder de Kermis.

De bereikbaarheid vanuit WC De Kloostertuin en De Raetsingel maakt deze lokatie in het bijzonder aantrekkelijk voor afhaal- en bezorgservice.
Ook andere gespecialiseerde winkels hebben met deze ruimte een goede lokatie om zich te profileren en daardoor kansrijk voor mooie commerciele resultaten.

Boxmeer heeft een winkelcentrum met een breed aanbod van producten en diensten tezamen met een actief centrum management waardoor het centrum een regionale functie en aantrekking heeft.

Koper is tevens mede-eigenaar van de promenade door het overdekte winkelcentrum de Kloostertuin en is verplicht om bij te dragen in de betreffende vereniging van eigenaren.

Het Centrum van Boxmeer heeft een naast de gebruikelijke dagwinkels een ruim en specialistische winkelaanbod en goede horeca. De compacte opzet van het winkelcentrum (promenade) met zowel grote winkelketens als zelfstandige ondernemers met hun eigen detailhandel en het gratis parkeren maakt het geheel compleet. De gemeente Boxmeer heeft ca. 28.700 inwoners en heeft een groot verzorgingsgebied van circa 50.000 inwoners.
Voor uitgebreide informatie zie de website van centrumboxmeer.
Boxmeer zal met ingang van 1 januari 2022 fuseren met de huidige gemeentes Cuijk, Mill en Sint Hubert, Grave en Sint Anthonis tot een nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Algemeen: Verkoopvloeroppervlakte ca. 53 m²; Bouwjaar 1972, aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 128.000 kosten koper
Aangeboden sinds
17 augustus 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
53 m²
Verkoopvloeroppervlakte
53 m²
Breedte gevel
7,3 m
Perceel
63 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,46

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en overdekt winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
C2