• Verkocht

de Kloostertuin 52 5831 JT Boxmeer

Prijs n.o.t.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 augustus 2014
Verkoopdatum
14 juni 2021
Looptijd
82 maanden

Omschrijving

In het overdekte winkelcentrum De Kloostertuin ligt deze ruime en makkelijk bereikbare winkelruimte met een etalage over de gehele breedte van de winkel.

In de directe omgeving zijn al vele jaren dezelfde winkels gevestigd, met andere woorden en vertrouwde omgeving voor het winkelend publiek. Op de internetsite van centrumboxmeer.nl is onder het tabblad De Kloostertuin een weergave van alle aldaar gevestigde winkels zichtbaar.

De winkelruimte is voorzien van toilet en pantry, verder ook (ter overname) voorzien van een c.v.-installatie met radiator en hete luchtgordijn, rolhekwerk. De ruimte is verder afgewerkt met een plafond en een laminaatvloer.

Winkelcentrum de Kloostertuin heeft een nieuwe afwerking gekregen waardoor de uitstraling weer past bij de huidige tijd, daarnaast zijn er aansluitend parkeerterreinen gelegen waar ruimschoots de mogelijkheid is om gratis te parkeren, wel met parkeerschijf!

Boxmeer heeft een gevarieerd aanbod van winkels met een groot verzorgingsgebied. Boxmeer heeft volgens opgave een kleine 29.000 inwoners. Elke donderdag is er markt op het Raadhuisplein en elke vrijdag is het koopavond. Daarnaast zijn er regelmatig koopzondagen.

Boxmeer heeft een actief centrum management (CMB) wat via reclamebelasting budget heeft ter promotie van het centrum.
De winkels in de Kloostertuin zijn tot op heden GEEN reclamebelasting verschuldigd indien ze geen reclame-uiting(en) hebben die vanaf de openbare weg zichtbaar is/zijn!! Dit kan t.z.t. wel gewijzigd worden.

Het winkelcentrum heeft een huurdersvereniging, die gezamenlijk o.a. voor het schoonhouden en verlichten van de overdekte passage van WC de Kloostertuin zorgen. De Kloostertuin heeft openingstijden die conformeren aan de openingstijden in het centrum, buiten deze tijden is het winkelcentrum voor publiek afgesloten. Behoudens koopzondagen is het overdekte centrum op zondagen gesloten. Zie voor een (actueel) beeld van het centrum van Boxmeer zie de site van centrumboxmeer.nl

Bij koop dient een koper er rekening mee te houden dat eigenaren deel uitmaken van de Coöperatieve VVE de Kloostertuin, die gezamenlijk het beheer hebben van de overdekte passage van de Kloostertuin. Hier zijn (service)kosten voor verschuldigd.

Is de belangstelling gewekt naar aanleiding van het bovenstaande? Neem dan contact voor een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging.

Uitgangspunt is een BTW belaste verhuur.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
14 augustus 2014
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
94 m²
Verkoopvloeroppervlakte
86 m²
Breedte gevel
7 m
Perceel
103 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
G 1,81

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.