• Verkocht

Molenstraat 20 5431 BX Cuijk

€ 348.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 november 2018
Verkoopdatum
9 september 2020
Looptijd
22 maanden

Omschrijving

Winkelruimte met voormalige bovenwoning op een prominente zichtlocatie. Een goede uitstraling en courant, gezien de ligging. Tegenover het gemeentehuis in het centrum van Cuijk met open zicht naar het Louis Jansen plein en de winkelpromenade. Er is tevens een gratis parkeermogelijkheid van 70 parkeerplaatsen aan de achterzijde van het pand (blauwe zone 2 uur)

De winkel is ontsloten middels een twee separate voordeuren waardoor verschillende functies te combineren zijn of splitsing mogelijk is. Bouwjaar van de ronde aanbouw is 1993. Het oorspronkelijke bouwjaar van het gedeelte wat voorheen genummerd was als nr. 22 is 1925. Diverse verbouwingen naderhand hebben tot de huidige indeling en resultaat geleid. Aan de achterzijde is er een buitendeur aanwezig, die aan de binnenzijde is weggewerkt.

Het geheel staat op 2 kadastrale percelen die tezamen 268 m2 groot zijn. Vrijwel het gehele oppervlak is bebouwd en voor diverse doeleinden zeer geschikt.

De grootte van de begane grond is ca. 220 m2, het souterrain is ca. 45 m2 groot en de verdieping, voorheen in gebruik als bovenwoning is ca. 100 m2 groot. Het dakterras is ca. 70 m2 groot.

De vloeren van de begane grond lopen in elkaar over, er is geen hoogteverschil. De winkelruimte heeft een mooie vrije hoogte waardoor de winkel ruim en licht is. De etalages zijn groot en de blikvanger van het geheel. Vanuit de winkel is er via een afsluitbare deur toegang naar de ruimte op de verdieping. Het souterrain bestaat uit twee kelderruimten.

De verdieping is toegankelijk via een trap naar de overloop/gang die toegang geeft tot:

Een ruime (woon)kamer en aansluitend een keuken waar tevens de c.v.-installatie geplaatst is. Drie (slaap)kamers, toilet en een badkamer. Toegang naar een dakterras aan de achterzijde.

Er zal geïnvesteerd moeten worden om de woonruimte weer aan de hedendaagse eisen te laten voldoen. De gemeente Cuijk staat open voor een aanpassing naar maximaal 3 studio’s.

De ruimte valt onder bestemmingsplan Cuijk centrum (2013) en is detailhandel, de begane grond mag gebruikt worden voor detailhandelsactiviteiten en dienstverlening. De verdieping heeft als bestemming wonen.

De bebouwing aan de Molenstraat zal door renovatie/nieuwbouw weer een nieuw eigentijds aangezicht krijgen, dat zal gefaseerd uitgevoerd worden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 348.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 378.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6 november 2018
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten

Oppervlakte
220 m²
Verkoopvloeroppervlakte
200 m²
Breedte gevel
20 m
Perceel
268 m² (in units vanaf 220 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 100 m²)

Energie

Energielabel
A 1,04

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.