• Verkocht

Zuiderparkweg 492 494-496 5216 HE Den Bosch

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 juni 2022
Verkoopdatum
15 juli 2022
Looptijd
4 weken

Omschrijving

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING
Stichting Zayaz is sinds geruime tijd eigenaar van drie kiosken aan de Zuiderparkweg, onderdeel van de Zuiderpassage in zuidoost 's-Hertogenbosch. De kiosken zijn zelfstandig te gebruiken, maar worden 'samen als één object' te koop aangeboden. Verkoop van één afzonderlijke kiosk is dus niet mogelijk.

De verkoop geschiedt middels een inschrijving. De sluitingstermijn is bepaald op vrijdag 15 juli 2022, 12:00 uur. Biedingen dienen in een gesloten envelop, op het notariskantoor, ingeleverd te worden. Hiervoor is een biedingsformulier beschikbaar. De bieding mag voorbehouden bevatten, maar mag ook onvoorwaardelijk zijn. De inschrijving is besloten (en dus niet openbaar). Stichting Zayaz behoudt zich het recht voor om wel of niet tot gunning over te gaan, zonder hierover nadere uitleg te (hoeven) geven aan wie dan ook. Streefdatum eigendomsoverdracht is vooralsnog donderdag 1 september 2022.

De kiosken worden in de huidige staat 'as is, where is' verkocht en zijn sinds 1 juni 2022 niet meer in gebruik. Het vigerende bestemmingsplan geeft de bestemming 'detailhandel, dienstverlening en/of kantoren' aan.

In juridische zin betreffen het appartementsrechten. Er is een Vereniging van Eigenaars actief. Informatie over het huidige voorschot bijdrage VvE, het meerjarenonderhoudsplan, aandeel in het reservefonds, notulen et cetera zijn terug te vinden in de dataroom. Dit geldt overigens ook voor overige relevante informatie. Om toegang te kunnen krijgen tot de dataroom dient u zich aan te melden bij ons kantoor, bij Johan Valk.

Bezichtiging van de kiosken is uiteraard mogelijk. Hiervoor worden -afhankelijk van de belangstelling- enkele 'kijkdagen' ingepland. U kunt zich hiervoor aanmelden bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
16 juni 2022
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964

Oppervlakten

Oppervlakte
188 m²
Verkoopvloeroppervlakte
167 m²
Breedte gevel
20 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C1

Betrokken makelaar

NVM makelaar

RSP Makelaars

Bel 073-6488750

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.