• Verkocht

Kerkweg 35 6717 EX Ede

€ 525.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 augustus 2021
Verkoopdatum
17 september 2021
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Algemeen
Het betreft hier een multifunctioneel pand die voor meerdere invullingen en doeleinden geschikt is! Te denken valt aan een invulling als woonhuis, woon-/werk pand, beleggingspand et cetera.

De begane grond is in gebruik als kapperszaak en een tweetal wooneenheden. De begane grond wordt vrij van huur opgeleverd m.u.v. de ‘garage’. Deze is momenteel nog verhuurd aan een bewoonster. De tuin aan de achterzijde is via alle ruimtes te bereiken. De eerste verdieping was eveneens in gebruik als appartement maar deze staat momenteel leeg en is derhalve vrij van huur. Dit appartement beschikt over een dakterras en een vliering. De buitenzijde van het pand is recent geschilderd. Het pand ligt midden in een woonwijk in Ede-Zuid en winkels, supermarkten, uitvalswegen en openbaar vervoer bevinden zich op korte afstand.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Perfecte ligging op korte afstand van NS-station Ede-Wageningen. Tevens bevinden zich op loopafstand meerdere bushaltes.

Per auto
De op- en afritten van de rijksweg A12 (Den Haag-Oberhausen) zijn binnen enkele minuten te bereiken. De rijksweg A30 vormt de verbinding tussen de A12 en de A1 (Enschede-Amsterdam) en is eveneens binnen enkele minuten gemakkelijk te bereiken.

Oppervlakte
De bruto vloeroppervlakte bedraagt ca. 250 m2. De bruto inhoud bedraagt ca. 681 m3. Het meetrapport is als bijlage toegevoegd.

Bouwjaar
Omstreeks 1920. De garage/berging is omstreeks 1997 gerealiseerd.

Huurinkomsten
De garage is momenteel verhuurd aan een bewoonster. Indien er concrete belangstelling voor dit object bestaat dan verzoeken wij u voor meer informatie omtrent de huurovereenkomst en huurinkomsten contact met ons op te nemen.

Bestemmingsplan
Parkweg e.o. (vastgesteld 29-9-2011), enkelbestemming Gemengd - 3. Voor meer informatie hieromtrent verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Kadastraal bekend
Gemeente Ede, sectie D, nummer 6944, groot 285 m2.

Omzetbelasting
Wegens de verkoop is geen omzetbelasting verschuldigd.

Rechten en plichten
De eventueel op het object rustende rechten en verplichtingen al dan niet blijkend uit de openbare registers, dient koper expliciet te aanvaarden.

Opleveringsniveau
Het object wordt geleverd in huidige staat “as is, where is”.

As is / where is
Verkoper verkoopt het object in de huidige toestand, waaronder de huidige milieukundige toestand, daaronder begrepen de grond, het grondwater, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende of andere schadelijke stoffen of ondergrondse tanks zonder enig verdere garantie, verklaring of vrijwaring van verkoper. Verkoper is op geen enkele wijze jegens koper aansprakelijk voor enig ten aanzien van het bedrijfspand gedane voorspelling, inschatting, interpretatie, analyse, toekomstverwachting, intentieverklaring of opinieverklaring of enig andere gemaakte verklaring, of het achterwege blijven van enige mededeling. Koper dient bij het aangaan van de koopovereenkomst te bevestigen dat zij niet heeft vertrouwd op enige garantie, verklaring of vrijwaring bij het vaststellen van de koopprijs.

Bouwkundige staat
De bouwkundige staat, aanwezige voorzieningen én technische installaties zijn door koper zelf te beoordelen tijdens een bezichtiging.

Kosten
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht zijn voor rekening koper. Deze kosten bestaan o.a. uit de kosten van de koopovereenkomst, de transportakte, de verschuldigde overdrachtsbelasting en eventueel verschuldigde omzetbelasting over de onroerende zaak en eventuele roerende zaken.

Betaling
Betaling van de koopsom en van de overige rechten, kosten en belastingen vindt plaats via de notaris bij het passeren van de akte van levering.

Eigendomsoverdracht de datum van de eigendomsoverdracht zal in nader overleg tussen partijen worden bepaald.

Zekerheidsstelling
Tot meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen dient koper een waarborgsom ter grootte van 10% van het transactiebedrag te storten op de derdenrekening van de betrokken notaris uiterlijk 1 maand na onvoorwaardelijke overeenstemming tussen partijen.

Baten en lasten
De baten en lasten worden verrekend per datum van de eigendomsoverdracht.

Feitelijke levering
De feitelijke levering vindt plaats op de datum van de eigendomsoverdracht. Het object zal worden geleverd in de staat waarin het zich bij de totstandkoming van de koop bevindt.

Overig
Voor het overige zullen de, bij koop en verkoop soortgelijke onroerende zaken, gebruikelijke bepalingen van toepassing zijn.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerende goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens en derhalve kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Aangeboden sinds
20 augustus 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m²
Verkoopvloeroppervlakte
250 m²
Breedte gevel
6,4 m
Perceel
285 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.