De Aaldor 4 4191 PC Geldermalsen

  • Verkocht
€ 2.100 /mnd € 350.000 v.o.n.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 september 2019
Verkoopdatum
10 december 2019
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Op de kop van duurzaam en representatief bedrijfsverzamelgebouw gelegen showroom/kantoor/bedrijfsruimte van 325 m² verdeeld over 2 bouwlagen.

In januari 2020 wordt gestart met de bouw van een hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 2 units geschikt als showroom-/kantoorruimte en 10 bedrijfsunits met kantoor. Op het perceel rust een volumineuze detailhandelsbestemming waardoor verkoop van auto's, boten, caravans of bijv. woninginrichting mogelijk is.

Het bedrijfsverzamelgebouw ligt op een goede hoeklocatie aan De Aaldor op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet direct aan de Rijksweg A15. Door de hoekligging is reclame voeren aan meerdere zijden van het gebouw mogelijk.

Bruto vloeroppervlak begane grond 185 m², verdieping 185 m².
Netto vloeroppervlak begane grond 165 m², verdieping 160 m². Totaal 325 m².
Voor het pand zijn parkeerplaatsen aanwezig op het eigen terrein, bij unit 1 horen 7 plaatsen en bij unit 2 zijn 6 plaatsen toegewezen.

Koopsom per kopunit € 350.000,= v.o.n. en exclusief BTW
(Vrij op Naam, de notariskosten zijn derhalve voor rekening van de verkoper).
Huurprijs per kopunit: € 2.100,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
Het pand wordt casco opgeleverd dus als door koper of huurder in te richten ruimte. Unit 1 heeft de trapopgang in het midden van de ruimte gesitueerd. Bij unit 2 is trappartij aan de linker voorgevel getekend. Bij koop of huur in de bouwperiode is de trap naar eigen wens samen te stellen bij de aannemer.
Grote glaspartijen in de gevels zorgen voor een zeer lichte werk- of winkelomgeving. De voorgevel wordt voorzien van een dubbele entreedeur.
Uiteraard is koop van de combinatie met een direct achtergelegen bedrijfsruimte mogelijk indien opslagruimte gewenst is. Deze bedrijfsruimten hebben een oppervlakte van 165 m² per unit.

Duurzaam:
Het gebouw wordt gasloos geleverd. Het dak is voorbereid op plaatsing van zonnepanelen, verwarming kan geschieden middels een warmtepomp of een fancoil voor de verdieping (verwarmen en koelen). Door deze manier van energie opwekken is het gebouw geheel of grotendeels energie neutraal te gebruiken. Zonnepanelen en de warmtepomp vallen onder meerwerk dan wel eigen afbouw van koper / huurder.

Overige:
* Vrije hoogte begane grond ca 3.70 meter.
* De begane grond is standaard voorzien van een verwarmingsslang t.b.v. vloerverwarming.
* Ten behoeve van het regelen van gemeenschappelijke zaken met de andere eigenaren van de units, zoals een gezamenlijke opstal verzekering en regelen regulier onderhoud aan het gebouw en het gezamenlijke terrein, zal een vereniging van eigenaren worden opgericht. Bij koop wordt men van rechtswege lid van de VvE. Instapfee € 500,= waarmee o.a. direct na oplevering de opstalverzekering wordt betaald.

Techische info:
1. Algemeen
Het betreft de nieuwbouw van een bedrijfsverzamelgebouw met 12 bedrijfsunits/ kantoren. De units worden casco opgeleverd. Tot het casco behoort de fundering, de begane grondvloer, de verdiepingsvloer, de buitenwanden, de scheidende bouwmuren en het
dak. De kosten van de invoeringen t.b.v. water, elektra en media-aansluiting zijn in de koopsom inbegrepen. De koper dient zelf de aansluiting en/of meter aan te vragen. De kosten hiervan zijn voor de koper. In het gebouw worden geen elektrische-, water- of verwarmingsinstallatie aangebracht. Ten behoeve van de invoerleidingen van de nutsbedrijven worden pvc-mantelbuizen aangebracht.
Blusmiddelen en overige voorzieningen dienen direct na oplevering, i.v.m. eisen en brandvoorschriften, door koper en voor rekening van koper te worden aangebracht.

2. Peil
Het Peil -P- van waaruit alle hoogten worden gemeten, komt overeen met de bovenkant van de afgewerkte begane grondvloer.

3. Straatwerk
De bestrating wordt uitgevoerd in betonklinkers volgens een nader te bepalen bestratingsplan.

4. Fundering
De nieuwe bedrijfsunits worden gefundeerd op betonpalen met daarop gewapende betonnen funderingsbalken, een en ander conform opgave van de constructeur.

5. Begane grondvloer
De vloer wordt monolithisch afgewerkt.

6. Verdiepingsvloer
De verdiepingsvloer van de units wordt uitgevoerd als kanaalplaatvloer berekend op een veranderlijke belasting van 5 kN/m2, voorzien van een cementdekvloer, dik 70 mm. Bovenkant afgewerkte verdiepingsvloer bevindt zich op 4 meter boven peil.

7. Dakvloer
Het dak van de units is uitgevoerd met stalen geprofileerde dakplaten met daarop isolatie en dakbedekking. Deze dakisolatie heeft minimaal een Rc=6,00 m²K/W, voorzien van de nodige hemelwaterafvoeren en spuwers.

8. Gevels
De gevels worden uitgevoerd in geïsoleerde aluminium sandwichpanelen. Ter plaatse van de voorgevel Unit 1 kantoorruimte wordt de buitengevel uitgevoerd in metselwerk voorzien van een spouwconstructie.
De gevels hebben minimaal een Rc=4,5 m²K/W

9. Scheidingsmuren bedrijfsunits
De scheidingsmuren van de bedrijfsunits zijn van dermate kwaliteit dat deze voldoen aan de eisen gesteld in het bouwbesluit, en kunnen bestaan uit eventueel kalkzandsteen vellingblokken dik 150 mm gelijmd, niet nader afgewerkt, of van cellenbetonelementen
van Ytong dik 150 mm.

10. Kozijnen
Kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium, voorzien van dubbele, isolerende HR++ beglazing en voorzien van hang- en sluitwerk, weerstandsklasse II. De geïsoleerde overheaddeuren zijn van staal en elektrisch bediend.
De meterkast wordt uitgevoerd als prefab meterkast. In de meterkast bevinden zich de nutsinvoeringen van elektra, water en data. Er worden geen meteropstellingen aangebracht. De meterkast wordt voorzien van 4 elektrische groepen.

12. Riolering
De inpandige hemelwaterafvoeren zijn van kunststof en worden aangesloten op het gemeenteriool. In de units wordt ten behoeve van een eventueel toekomstig toilet en/of standleiding de afvoer afgedopt boven de begane grondvloer aangebracht. Positie van afgedopt riool staat schematisch aangegeven. Dit is een tijdelijke oplossing indien langer deze situatie gehandhaafd blijft moet de dop worden verlijmd. (Dit in verband met eventueel optredende stank uit riool)

14. Trappen
Voor de trappen van units 1 en 2 is een stelpost opgenomen van 3.500,- excl. BTW per unit. Deze trap kan naar eigen wens worden samengesteld bij de aannemer.

15. Staalconstructie
De draagconstructie van de units bestaat uit een staalconstructie. De stalen profielen worden in een nader vastgestelde kleur afgewerkt, een en ander conform opgave van de constructeur.

16. Bedrijfs-/kantoorruimte 1 en 2
De wanden die kantoren ruimte 1 en 2 afscheiden naar de onverwarmde bedrijfsruimten 3 en 4 bestaan uit metalstudwanden. Deze metalstudwanden worden onafgewerkt opgeleverd en voorzien van isolatie. Het plafond blijft in het zicht.

Bij koop geldt:
* De overdracht vindt plaats bij notariskantoor Trium in Geldermalsen.
* Ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van financiering is mogelijk voor een termijn van maximaal 6 weken.
* Na afloop van de ontbindende voorwaarde dient koper een waarborgsom of bankgarantie te stellen ter grootte van 10% van de koopsom op de derdengelden rekening van de notaris.
* Betaling van de koopsom geschiedt in termijnen afhankelijk van de vordering van de bouw. Indien de bouw gereed is, betaald koper de volledige koopsom ineens bij de door partijen overeen gekomen datum van overdracht.

Voorwaarden bij huur:
* Minimale huurtermijn 5 jaar.
* De kosten voor het verbruik van water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting
vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het object is gelegen op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet. Het terrein is beveiligd middels buiten kantoortijden een bewaakt toegangssysteem. Er is een glasvezelaansluiting (op het terrein, niet in het gebouw aanwezig), bewegwijzering, etc.
Elke eigenaar op het terrein wordt verplicht lid van Coöperatie Hondsgemet. Zie voor meer informatie

De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland. West Betuwe telt in totaal 26 kernen, Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 350.000 vrij op naam (bouwrente van toepassing)
Huurprijs
€ 2.100 per maand
Aangeboden sinds
13 september 2019
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Zie akte

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
325 m²
Verkoopvloeroppervlakte
325 m²
Breedte gevel
18 m
Perceel
4.035 m² (in units vanaf 325 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
C1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.